Ozan Korkut, Twitter'da Yönetimi Eleştirdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ozan Korkut, Twitter'da Yönetimi Eleştirdi!



O.K.: "Mevcut yönetim ve Sayın Cengiz, Galatasaray taraftarının koşulsuz, şartsız büyük bir desteğiyle, taraftarın her türlü imkânı dişinden tırnağına arttırarak sunmuş olduğu bir ortamda geldi. Haliyle, taraftarımız açısından negatif algılanabilecek bir söylem tasvip edilemez."

O.K.: "Yönetimin görevi taraftarın moralini bozmamaktır. Kimse, en başta Galatasaray taraftarı, kimseden usulsüz bir işlem yapmasını beklemiyor. Tam tersi, tüm Galatasaray camiası, yönetimimizden sadece üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini bekliyor."

O.K.: "Ancak bu beklentiler yönetim tarafından yaratıldı. Önce iddialı demeçler veriliyor, sonra olmayınca hayal kırıklıkları doğuyor. Ama hiçbir zaman dönüp de biz burada hata yaptık denmedi."

O.K.: "Yanlışların sorumlusu kimi zaman üyeler oldu, kimi zaman oyuncular, kimi zaman teknik heyet, kimi zaman basın, kimi zaman Federasyon. Ama hiçbir zaman yönetim değil."

O.K.: "Arada sırada olgunlukla aynaya bakmak lazım. Bu beklentileri yaratıp sonra taraftara niye beklentiye girdiniz diye kızmak, bizi usulsüz işler yapmaya mı zorluyorsunuz gibi bir serzenişte bulunmak çok yanlış."

O.K.: "Bu Federasyon’a oy verenler bizler değildik. Röportajlarında “Nihat Ağabey” diyerek Federasyon Başkan’ına yakınlığını ve desteğini verenler de biz değildik. Eğer kural koyucu kuralları adil koymuyorsa ve ya herkese eşit uygulamıyorsa, o zaman bu Federasyonu niye ibra ettiniz?"

O.K.: "Sayın Cengiz’in konuşmalarında, ya “ben öyle demek istememiştim” ile bitiyor, ya da “böyle bir şey asla söylemem ama” diyerek ardından tam tersi ifadeler kullanılıyor. Sanki burada taraftarlarımız da Sayın Cengiz’in konuşma tarzına alışıp çözdü ki böyle bir tepki gösteriyor."

O.K.: "Teknik heyet transfer ihtiyaçları doğrultusunda yönetime bir liste verir. Bu ihtiyaçlar ekonomik koşullar içerisinde değerlendirilir ve uygun bulunmayanlar en baştan söylenir. Dünyada ekonomiyi takip ediyorsanız önleminizi alırsınız. Eğer bir planlamanız yoksa alamazsınız."

O.K.: "Bir oyuncu geldiği takıma yabancıysa zamana ihtiyacı olur. Hocamızın da bu dönemin başında uyarısı vardı. Süreye ihtiyaç var. Transferi son dakikaya bırakırsanız kendini ispatlamış bir oyuncu dahi adapte olmayabilir. Burada finansal koşulların ötesinde planlama hatası var."

O.K.: "Yönetim söylemlerinde sürekli şu kadar gelir yarattık, şu kadar borç kapattık, bu kadar kar elde ettik diyor. Ortaya iyi tablo sunuluyor. Doğal olarak taraftar da madem durum bu kadar iyi, finansal imkânlar yerinde, o zaman niye bu transferler de aksaklık yaşanıyor diye sorar"

O.K.: "Beni çok üzen bir örnek var. Onyekuru’nun hocamızın yanında diz çökmüş bir fotoğrafını hala unutamıyorum. Bir yöneticimiz çıkıyor, Monaco ile olan yakınlığı ve ileriye dönük projelerden bahsediyor. Şampiyonluk yarışı içindeyken Onyekuru Monaco tarafından geri çağrılıyor."
 
Hakli oldugu yerler olsa da taraftar nezdinde dikkat cekerekten baskan adayligina zemin hazirlama girisimi oldugu fazla transparan. Sn Cengiz de zmninda ben olsam zlatan ve hulk alirim gibi bir sozle bunu basarmisti. Simdi oyle bir ortam olsa sn korkut bu lafi ederdi. Bu sebeple samimi degil pek. Ztn bu laflari edenler goreve gelince sudan cikmis istavrite donuyor.
 

Yüksek seviyede İngilizce ve Fransızca bilen 45 yaşındaki Ozan Korkut, Galatasaray'ın 26 Mayıs 2018'deki seçiminde başkanlık için aday oldu. Mustafa Cengiz'in 2.525 oyla kazandığı seçimde Dursun Özbek 1.361 oy alırken Ozan Korkut ise 659 oy topladı.

Ozan Korkut ayrıca 2011 ve 2015 yıllarında Turgay Kıran'ın listesinde yer alıyordu.
 
Liselileri tekrar kulübe sokup kan emmeye devam etmelerini sağlayacağı için bu da gelmesin

__________________________________

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
 
Üst Alt