Özbek: "Ben olmasam, kulüp bambaşka bir yerdeydi!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek: "Ben olmasam, kulüp bambaşka bir yerdeydi!"


Derbiye bir hafta kala Florya'da takımı ziyaret eden Dursun Aydın Özbek kendini eleştiren taraftara ve kongre üyelerine sitem etti.

Florya'da gerçekleşen idmanı canlı takip eden başkan, basın mensupları ile konuşurken sitem dolu açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da elini taşın altına koyan tek ismin kendisi olduğunu ifade eden Özbek, bunu yapmadığ takdirde kulubün bambaşka bir durumda olabileceğini söyledi.

KONGRE ÜYELERİ VE TARAFTARA SİTEM

Kongre üyelerinin Mali Kongre'de ki eleştirel uslübunu kabul etmediğini ifade eden Dursun, taraftarın protestosu için ise haksızlığa uğradığı görüşünde. Stadyum'da çok az sayıda seyirciye oynamalarından ötürü büyük gelir kaybının olduğuna dikkat çeken Özbek, Galatasaray'ın düzlüğe çıkması için büyük mesai harcadığını ancak karşılığında 1.5 aydır taraftardan küfür yediğini ifade ederek taraftara kırıldığını söyledi.
 
photo.jpg
 
Daha fazla kırılıp daha çabuk gitmen için daha çok küfür.Tek yol buysa küfürbaz haydoya bağlamaya hazırım.Bu konuda kendini feda edecek birçok taraftar vardır.Polarcı beleş biletçi kitle hariç tabi :)
 
Bu hain kulübün başında iken kulübe kuruş kazandıran herkes bunun gibi haindir.Destek vermeyin.Er ya da geç defolup gidecek.
 
Üst Alt