Özbek ile Cenk Ergün Görüştü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek ile Cenk Ergün Görüştü!


cok mantikli cunku hafta ici barbeku partisi verilince tudor 3lu cikmayacak, oyunculari sacma sapan yerlerde oynatmayacak, hatali degisiklikler yapmayacak, vs.

ben ikna oldum.

o zaman yatiyorum.
 
Ya gerçekten inanılmaz 3 kupalı hamzada, Yılların denizli'sinde, 2 kupalı riekerink te ısrar etmeyen adam geldiğinden beri baltayı taşa vuran Kot pantolonlu heriwde ısrar ediyor. :asd22:
 
150 kere yemek yediniz, 150 kere teknik ekiple görüştünüz, 150 kere takımla konuştunuz. Artık tek çözüm başımızdaki şu hıyarı kovmak.
 
Dursun un İQ su yok eyvallah ta. Cenk nasıl hala olayı kavrayamadı anlamış değilim. Yav insan gibi ayrılalım. Kenarda Fatih hocamız var. Olmasa eyvallah yaptığınıza birşey demicem ama FT var FT. Alooo cenk.
 
Çevir kazı yanmasın her hafta aynı terane

Haftaya olacakları söylüyorum

1- Teknik direktör bozuntusu Tudor, saçma sapan bir sistem dener ve yine mağlup oluruz.
2- Hırvat köylüsü basın toplantısında taraftara yine sitem eder, Türk futbolunu eleştirir.
3- Cenk Ergün ve Vizyonsuz Dursun yine taraftarın gazını almaya yönelik Point otel'de sözde bir toplantı gerçekleştirir.
4- Yönetime yakın gazeteciler, ''Tudor Antrenman'da futbolcularla özel ilgilendi, şampiyonluk sözü aldı, Tudor futbolculara müthiş kondisyon yüklüyor'' vs gibi manşetler atılır.
5- Aynı film Dursun gidene kadar devam eder.
 
Ben Galatasaray futbolcusu olsam ve bu musmula suratli herif beni ziyaret edip bana konusmaya calissa ben tüm motivasyonumu kaybederdim.
 
Hayaller istifa

Gercekler barbekü

Bogazinizda kalir insallah, zehir zikkim olsun.


Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
 
Üst Alt