Özbek Nazifoğlu ultrAslan Üçgeni (İhanet ve Hainlik İçerir) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek Nazifoğlu ultrAslan Üçgeni (İhanet ve Hainlik İçerir)


Nazifoğlu tescilli kanalı Beyaz TV'ye Ultraaslan kellemi istedi, Dursun Özbek beni savunmadı genel kurul sonrası istifa ediyorum diye açıklamada bulundu.

Kısa ama öz olacak.

1. Dursun Özbek koltukta kendisine görev biçilen RANTI PEŞKEŞ ÇEKMEK UĞRUNA ADAM SATAN BİR HAİNDİR.
2. Levent Nazifoğlu 20 yıl sonra Galatasaray üzerinden pazarını yapan seneye Beyaz TV'de yorumcu olması muhtemel bir aptaldır.
3. Ultraslan mafyatik ve menfaatçi iğrenç insanlardan oluşan yüz karası bir oluşumdur (Nazifoğlu sonrası nasıl çark edeceklerini göreceğiz YÖNETİM İSTİFA demekten)

SONUÇ: 2021'e kadar kulübümüz bir fiil işgal altındadır. Taraftar İSYAN edip O STADYUMU KLAVYE DELİKANLISI DURUŞUNA DEVAM EDEREK BU ÇIKARCILARA PEŞKEŞ ÇEKERSE 5 YIL SONRA TUTACAK BİR GALATASARAY OLMAYABİLİR.
 
Önümüzdeki 3 ay içerisinde bunlardan kurtulduk kurtulduk. Kurtulamazsak Galatasaray diye bir şey gerçekten kalmayabilir. Fb ile hemen hemen benzer bir duruma gelebiliriz. Taraftarı ve camiayı ayakta tutan tek şey kulübün geçmişteki kupa başarısıdır. Her şeye rağmen hem yerel hem uluslararası turnuvalarda ülkenin en başarılı kulübü olmasaydık eğer bu sene bir daha ayağa kalkamayacak şekilde çökmüştük. Şu an bulunduğumuz vaziyet işte bu kadar vahim. İşin ciddiyetini buradan anlayın.

Hala bir ümit var. Hala kurtulma şansımız var. Önümüzdeki 3 aylık süreçte Galatasaray'ımızın kaderi şekillenecek. Ya kurtulacağız ya da yok olacağız.
 
a184728dde57b15f772ba1ee2d7faf25.jpg



Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
çok belli bütün rezillikleri pislikleri dursun ve yönetimi gitmesin diye levente yükleyip onu postalıyacaklar.
polarcı sucukcular yönetimden talimatı almıştır leventi yolluyacağız artık ses çıkarmayın galatasarayın içine etmemize destek olun diye.
levent gittikten sonra sucukculardan yönetim istifa diye duymayız.bu sezon da böyle biter.
seneye kadar zaten riva florya gitmiş olur sonra da dursun çektirip gider.
 
Hangi yonetim gelirse gelsin bu ultraslan hep kollaniyor, hep beles biletlere konuyor. Basindaki tipler mafyatif, egitimsiz, serseri tipler. Tek amaçları onları istemeyen yöneticileri istifaya çağırmak. Takım umurlarında değil. Güçlerini kaybetmek istemeyen yalaka sürüsü bir grup. Asil bu gruptan nasil kurtulacagiz?


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Üst Alt