Özbek: "Sneijder ile bir çatışma söz konusu değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek: "Sneijder ile bir çatışma söz konusu değil"


5177872.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılması beklenen Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulundu.


Sneijder'in kendi kariyer planlamasına dair bir takım planlaması olduğunu ifade eden Özbek, "Sneijder'in durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Özbek, "Sneijder, Galatasaray'ın çok önemli oyuncusu ve Galatasaray'a çok önemli hizmetler verdi; Galatasaray taraftarının sevgilisi durumunda. Hem bizim hem de sporcunun projeleri var, sadece bizim tasarrufumuzda olan bir şey değil. Arda da bizim çok önemli bir futbolcumuzdu ama kariyer planlamasını yaptı ve Atletico Madrid'e transfer oldu. Hem kulüpler hem de sporcular kendi kariyerlerini planlama konusunda bazı kararlar alabilir" dedi.

Sneijder ile görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Özbek, "Sneijder, Galatasaray'da kalmalı mı? Evet ama bir yerde de şuna saygı duymak lazım; Sneijder'in kendi kariyeri için bir planlaması varsa bunu da anlıyoruz. Galatasaray Kulübü'nün de kendisine yönelik bazı planları var. Sneijder ile bir çatışma söz konusu değil, her iki tarafa da faydası olacak bir görüşme yapıyoruz. Burada önemli olan Galatasaray'ın başarıları. 112 yıllık kulüpte kimler geldi kimler gitti. Basında son 10 günde Sneijder olayı farklı şekilde yansıtılıyor." şeklinde konuştu..

A Spor
 
Üst Alt