Özbek Tarih Verdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek Tarih Verdi


Son Dakika: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, devre arasından önce yeni teknik direktörü belirleyeceklerini söyledi.

- Fatih Terim konusu var, yeni teknik adam Fatih Terim mi olacak?
Dursun Özbek: "Bugünün gündemi bu değil. Gündemle ilgili soru sorsanız keşke. Antrenör durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.”
 
Son düzenleme:
Terim olsa anında açıklanırdı zaten olaya gizem katmanın anlamı yok malesef kötü günler bizi bekliyor ... inş yanılırız.
 
Kesinlikle terim diyorum ben

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eca381e67bcd88b9643da976c5e53c46.jpg
 
Son düzenleme:
yaglı surat baska hoca getirerek terimin önüne kapatmak istiyor amacı bu,ben secilemesemde terimde gelmesin derdin

bu adamın derdi galatasaray filan degil acın gözünüzü kardesiyle beraber ceplerini dolduramadılar daha doldurmadan gitmeyecekler
 
Bakın bu herif devre arasından önce derken, ikinci yarı başlamadan demek istemiş olabilir. Yine anlatamadı galiba ne diyeceğini, yemin ediyorum böyle çapsız bir adam nasıl 2.5 yıl Galatasaray başkanı olarak kalabiliyor akıl işi değil.

Ayrıca Terim dışında bir hoca getirerek seçilemese bile hocanın önünü tamamen kapatmak istiyor. Beklenir bu Dursun'dan. Salak gibi görünen ama aslında kafası fırıldaklığa çalışan bir adam bu.
 
Son düzenleme:
terim gelmeyecekse getireceğimiz teknik direktörün en önemli özelliği rakip analizi ve maçta oyunu okuma özelliği olmalı
 
Guardiola'yı getirmedikleri sürece Terim dışında kim gelirse gelsin taraftarın tepkisi devam edecektir. Dursun bunu göze alır mı bilmiyorum.
 
Üst Alt