Özbek, Wilfried Bony İçin Görüşmelere Başlıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek, Wilfried Bony İçin Görüşmelere Başlıyor!


1610287_h.jpg

Gelecek sezonun Mayıs ayında görev süresi dolacak olan ve Galatasaray'ı şampiyon bir takım olarak bırakmak isteyen Dursun Özbek, transferde Bony bombasını patlamak istiyor.


Bu sezon şampiyonluk yarışından çok uzan kalan Galatasaray'da yeni sezon planlamaları başladı. Özellikle gelecek yıl için iyi bir kadro kurmayı planlayan yönetim ilk bombasını patlatıyor.

Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, bonservisi Manchester City'de bulunan Stoke City'de kiralık olarak forma giyen Fildişi Sahilli Wilfried Guemiand Bony için görüşme yapmaya hazırlanıyor.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Mehmet Özbek golcü futbolcu için bu hafta sonu İngiltere'ye giderek Manchester City yönetimi ile görüşecek. 28 yaşındaki oyuncu için 2015 yazında Manchester City 28 milyon pound harcamıştı. Oyuncusunun bonservisi yüksek olduğu için Mehmet Özbek kiralama formülünü de devreye sokabilir.

Akşam
 
Haber doğru arkadaşlar , arada birkaç küfür yesem de başkanın özel telefonundan görüşmeleri teyit ettim.

Transfer sürecinde komisyon almak üzere çalışmak isteyen arkadaşlar grubumuza kısa özgeçmişleriyle başvurabilirler.

Başkan transferi kısa sürece bitirmek istediğinden kontenjanlarımızı kısıtlıdır.

https://www.gscimbom.com/forum/group.php?groupid=30
 
Evet evet , her yil baska isim. ibralardan baslayip dzeko ile devam eden hikayenin son jönü demek bony oldu, kim inanir artik sana dursunn baskann
 
Gelir gelir bekleyin.Dursun bony'i almak değil şu hani bir dönem pires efsanesi vardı ya uçakta asılı kaldı diye alay ediyorduk onu bile alıp getiremez.Böyle haini karşısına alıp konuşan çıkacağını zannetmiyorum.
 
Ya adamlar bu Bonyi bedava kiralik göndermek isteseler onu bile eline gözüne bulastirirlar hani nerde bizim komisyon diyerek
 
Üst Alt