özbeke oy verecek gs kongre üyesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

özbeke oy verecek gs kongre üyesi


saf ve cahilleri bir kenara ayırarak diyorum ki iyi niyetli değildir. Ya ciddi bir çıkarı vardır. Ya kriptodur. Baska bir aciklama gelmiyor.

Özbek dönemindeki rezilliklerimizden sadece birisi

Galatasaray, Dursun Özbek'in başkanlığı süresince Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 45 maçta; 38 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Galatasaray tarihi başarılarla dolu bir spor kulübüdür. Ancak Özbek yönetimi bu başarıyı sürdüremedigi gibi geriye götürmektedir.
Avrupadan zaten bahsedemedigimiz , lig olarak yoklari oynadığımız Özbek döneminde taraftarın mutlu olacağı tek alan yerel büyük dergiler olmuştur ancak onda da ezeli rakibimiz fenere çeşitli spor dallarında 45 macta 38 kez boyun egmisiz. Bu kabul edilebilir bir tablo değil.

Özbek döneminde futbol bittiği gibi basket ve diğer dallarda da yoklari oynuyoruz. Ben pek ilgilenmem ama en azından 3-4 sene önce eurolig maçlarını takip eder o atmosferden orgazmik tatlar alırdım fakat şuan basket şubesinden tek bir haberim yok bunu forumda da görebiliyoruz. Maç topici açılır 2.mesaj yeniliriz olur 3. Mesaj geçmiş olsun ile konu arşive kaldırılır. Halbuki eskiden sayfalarca konuşulurdu.
Herkeste bir umitsizlik bir kaniksamislik var.
Bu böyle olmamalı. Bu tabloyu tersine çevirme günü 20 ocaktaki seçim olmalıdır. Bu seçimde de şu tabloya göre dursun Özbeke oy verecek adam haindir, niyeti iyi değildir , çıkarı vardır.
Dursun Özbeke değil çevresindeki adamlara oy veriyorum diye de bir durum söz konusu değil yönetim kuruluna seçtiği adamların hepsi vasati aşamayan adamlar. Taraftari heyecanlandıracak tek isim yok. Yani oy vermek için ortada tek bir sebep yok.

Umarım o gün sandığa gidecek adamlar vicdanını da yanında götürür. Mustafa Cengiz ile 6 ay ve sonrasında gerçek demokrasi içinde yürütülen Mayıs seçiminde doğru yolu bulmak zorundayiz diye düşünüyorum
 
PORpoN.png
 
Oy verecek kişiler tespit edilip Galatasaray'dan uzaklaştırılmalıdır.

Hayır yani ulan şerefsiz üye neye güvenerek Dursun'a oy veriyorsun ? Dursunlu tablo açık Dursunsuz tablo açık.
Sportif faaliyetler ortada
Borçlanma ortada
Kötü yönetim ortada
Hiçbir taraftar istemiyor.

Sen ne bokuma gidip oy vereceksin ? Oy vereceksen şunun için Dursun Özbek'e oy verdim şunun için Cengiz'e oy vermedim diye açıklaman lazım.
Elle tutulur tek bir maddi manevi unsur yok.


Buna oy verecek adam kendi cebinin çıkarını düşünüyor artık bu çok net.
 
Üst Alt