Özbekler Ne Yapmaya Çalışıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbekler Ne Yapmaya Çalışıyor!


İki yılda 8 teknik direktör ile çalışarak tarihi tersten yazan, başarısızlık ve prensipsizlik de çığır açan yönetim geldikleri günden beri tek vaat ettikleri şey olan skandal ve kaosu yine çağırıyor.


Tarihinde ilk defa üst üste ilk ikiye giremeyip, Temmuz'da Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da futbolcular ile teknik heyet arasında büyük problemlerin olduğu, taktik çalışmaların yok denecek kadar az olduğu, hazırlık maçı bile yapılamayan, iletişimsizlikte zirve yapılan bir kamp dönemi geçirilirken 8 teknik direktör değiştirmiş yönetim 9. yu değiştirmemek adına kırk takla atıyor.

TUDOR İLE DEVAM YALANI

Hocamıza güveniyoruz açıklamasının yapılması bile aslında yönetim içinde çok ciddi bölünmelerin olduğunu ve çok değil 2-3 ay içinde daha kötü bir durumda iken Tudor'un gönderileceğine işarettir. Aynı nakaratı binlerce kez tekrarlayarak sezon içinde en olmadık zamanda antrenör değiştirerek iki senedir başarısızlıkta çığır açanlar, yine her şeyi berbat etmek için doğru zamanı bekliyor herhalde.

Elinde ki futbolcuların nerede ise hepsinin mutsuz olduğu yeni transfer edilen Belhanda, Gomis gibi isimlerin bile geri dönmeyi istediklerinin tartışıldığı ortamda, kafayı sıkı idmana takıp taktik yönden hiç bir derinliği olmayan, uzlaşmacı kimlikten uzak , egoist bir portre çizen Tudor ise 39 yaşında Galatasaray gibi büyük bir kulübü yönettiğinden farkında dahi olamayacak kadar egosunun sarhoşu olmuş.

LUCESCU HAMLESİ : BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU

Terim isminin boşa çıkmasının ardından, taraftar üzerinde bu denli beklenti oluşmuşken, Florya'da Mehmet Özbek'in hanedanlığını bozmamak için hocaya dahi gidemeyenler, apar topar basketbol da skandal işler yaparak şubeyi dağıtan Can Topsakal'ı Lucescu ile görüşmeye, hem de kariyerinde hiç yapmadığı ve yeterliliği tartışılacak bir pozisyon teklif etme hedefi ile gönderiyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Son 3 yılda teknik direktör olarak oldukça geriye giden, yaşına bağlı demans sıkıntılarını olduğu konuşulan Lucescu, daha 2 sene önce Galatasaray'dan intikam alır gibi reddetmişken ayağına gidilmesi, transferlern yarısı yapılmışken bize takım kur denmesi, nasıl bir futbol aklının ürünüdür.

BU TEKLİF CENK ERGÜN'E VE TUDOR'A MESAJDIR

Yaptığın teklifin daha 2 ay önce sportif direktörlük mevkisine getirdiğin Ccenk Ergün'e ve güveniyoruz diye uğruna Sneijder, Bruma gibi futbolcuları gönderdiğin Tudor'a mesaj vermek ve istifaya zorlamak olduğu gün gibi ortada değil mi?

Kariyerinde hiç sportif direktörlük yapmamış 72 yaşında bir hocaya, dalga geçer gibi bu teklif ve basketboldan sorumlu yönetici ile gidildiğinde alınacak cevap aşikar değil mi?

İKTİDAR SAVAŞLARINDA 2. PERDE : MEHMET ÖZBEK ETKİSİ VE HAMLESİ

Mayıs ayında Florya'da ki görevini bıraktığı iddia edilen Mehmet Özbek, iktidarı kazanmak uğruna Cenk ve Tudor'a mesaj vermek hedefi ile bu hamleyi planlamış olabilir. Görev yaptığı iki sezonda yaptıkları yetmemiş gibi tüy dikmek gayesi ile iktidar savaşı veren bu şahıs belli ki Ostersunds faciası sonrası tekrar planlar yapmış.

Imbula ile anlaşmaya varıldığı söylenirken birden ismi geçmeye başlayan Volkan Şen, N'diaye gibi isimlerden zaten bu sinyali almamız gerekirdi. İki sene de iktidar destekli takımları ihya ederek, seviyemizin altında isimlere Milyon Euro'lar gömülmesine sebep olan bu zat, Galatasaray'ın parasını peşkeş çekip komisyon yemekten başka bir halta yaramamaktadır.
 
Güveniyoruz diyip ligin 5.haffasında kovmaları çok olası.

Herkes futbol'dan anlamak zorunda değil de bunun çevresinde hiç mi akıllı insanlar yok.
 
Mehmet Özbek'in ABV gerçekten. Bu takımın bu hale düşmesindeki ana aktörlerden birisidir kendisi. Galatasaray'ı ne hallere düşürdüler gerçekten. Müdahele etmezsek Galatasaray'ı küme düşürüp bırakacaklar. Çok net!
 
Hakikatten merak ettiğim bir şey var... Her şeyi yönetmekten bihaber bu kadar çapsız birinin bu kadar oteli ve parayı nasıl yönetebildiği ya da yönetebilecek adamları nasıl bir araya getirip zengin olabildiği ya da kalabildiği... Gerçekten İNANILMAZ büyük bir mucize ....
 
Terime teklif goturulmemesine seviniyorum. Umarım goturmezlerde. Terimin gelmesi demek dursunun erken secime gidip 3 yıl daha kalması anlamına gelir, ki bunu hicbirimiz istemeyiz. Terimde bunlarla calisacak kdr bunamamıştır bence.

Gorev surelerini tamamlayıp defolup gitsinler.
 
Gerçekten artık müdahale edilmesi lazım, bunu taraftar mı yapar kongre mi yapar yapılsın artık. Ne biçim üyelerimiz camiamız varmış hayret ediyorum ya. Bu kepazelik nedir yahu.
 
Gerçekten artık müdahale edilmesi lazım, bunu taraftar mı yapar kongre mi yapar yapılsın artık. Ne biçim üyelerimiz camiamız varmış hayret ediyorum ya. Bu kepazelik nedir yahu.

Kongre de is yok. Kongrenin yansimasi var forumda, ona bak anlarsin ne kadar gereksiz bir olusum oldugunu.

Eskiden bizim kulüp olarak bir farkimizin oldugunu sanardim ben. Belli bir elitlige sahip oldugumuzu düsünürdüm, Özbek sonrasi bu düsüncem neredeyse tamamen kayboldu.

Dursun'un da ückagitci kardesinin de o kongredeki man kafalilarin da Allah belasini versin. 3 senedir agzimiza ediyorlar el birligiyle.
 
aziz yıldırım gibi her başarısızlıkta hoca değiştiriyor. taraftarın gazını alıyor. genel kurul da mal olduğundan gık demiyorlar.
 
Mehmet'i olayın içine sokma.

0be2b9dc0874dd71ff0af09fe5d45086.jpg




GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
Üst Alt