Özbek'ten Sinan Güler ve Ergin Ataman Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özbek'ten Sinan Güler ve Ergin Ataman Açıklaması!


ozbek-bu-isi-birak-daha-fazla-ezilme-harun_144898026116.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Anadolu Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Özbek, erkek basketbol takımında coach Ergin Ataman’ın ayrılışı ve kaptan Sinan Güler’in Fenerbahçe’ye gidişi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Ataman çok iyi bir Galatasaraylı”

Galatasaray Odeabank’la yollarını ayıran Ergin Ataman ile ilgili ifadelerde bulunan Sarı-Kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, “Ergin Ataman çok iyi bir Galatasaraylı. Bu tartışılmaz. Bu kulübe 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler verdi. Ergin Ataman’ı geçen sene göndersek ‘Niye gönderdiniz’ denebilirdi çünkü kontratı vardı. Ama şimdi kontratı zaten bitmişti. Ergin Ataman’ın hizmetleri tartışılmaz ama basın önünde bu konular konuşulmamalı. Galatasaray’a yakışmıyor. Spor kulüplerinin, antrenörlerin kendi planları olabilir. Bizim kulübün daha iyi performans göstermesi dışında bir amacımız olamaz. Ben çok yönlü düşünmek zorundayım. Burada aslolan kişiler değildir. Burada aslolan Galatasaray’dır” ifadelerinde bulundu.

“Sinan “Euroleague’de oynamak istiyorum” dedi”

Sinan Güler’in Fenerbahçe’ye transfer olmasını değerlendiren Başkan Dursun Özbek, “Sinan Güler bizim kaptanımızdı. Çok da başarılı Türk basketbolunun gurur duyduğu bir isim. Tartışılacak bir tarafı yok. Sinan Güler’in ifadesi Euroleague’de oynamak istiyorum olmuştur. Dolayısıyla bunun önünü kesip, engellemek hoş olmazdı. Buna saygı duyuyorum. Ancak Fenerbahçe’ye gitmesi kendi tercihi” diye konuştu.

Basketball.com.tr
 
Ezberleyip çıkmış he babam he hep oyuncuların hocaların planları olabilir bu adamların planı kalmak orayı ne yapacağız.

Küfür edecem ama değmez bu yaratığa
 
Üst Alt