Özdilek: "Ligin en iyi takımı Galatasaray" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özdilek: "Ligin en iyi takımı Galatasaray"


Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu haftaki rakipleri Galatasaray'ın ligin en iyi takımı olduğunu söyledi.



mehmet_ozdilek_ant.jpg




Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligde zor günler geçiren Galatasaray'ın hafife alınmaması gerektiğini belirterek, "Galatasaray, Galatasaray takımıdır. Kimse aldatmasın, ligin en iyi takımı ile oynacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor, önümüzdeki pazartesi günü oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmana sakat olan Tuna Üzümcü'nün katılması ile kırmızı beyazlı takım tam kadro çalıştı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın ligdeki durumu ve yönetimdeki sorunların kendileri açısından bir avantaj olmadığını söyleyen Mehmet Özdilek, "Bu durumdan, oyuncularımızın etkileneceğini düşünmüyorum. Ayrıca Galatasaray, oyuncu yapısı ve kadrosu ile çok iyi bir takım. Geniş bir kadrosu var. Eksikleri var, ama Galatasaray'da eksik olarak gördüğüm hiçbir oyuncu yok. Çünkü bu kötü durumu bile taşıyabilecek oyuncu kadrosu var. Kolay olmayacak, onlar da kazanıp en azından biraz nefes almak isteyeceklerdir. Futbol adına keyifli bir gece olacağını umut ediyorum. Amacımız kazanmak, bunun için de mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"LİGİN EN İYİ TAKIMI İLE OYNAYACAĞIZ"

Ligde yaşanan gol atamama sorununun hazırlık maçlarında da sürdüğünün hatırlatılması üzerine Mehmet Özdilek, şöyle dedi:

"Her maça takımı ileriye götürme açısından önem veriyoruz. Hazırlık maçları eksikleri giderme açısından önemlidir. Yine kaçırdığımız pozisyonlar var. Yine kaybetmemeyi alışkanlık haline getirmek önemli. Gol sorununu çözmek için çalışıyoruz. Bu hafta da çok güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. İçinde bulunduğu kaosa rağmen, Galatasaray Galatasaray takımıdır. Kimse aldatmasın, ligin en iyi takımı ile oynayacağız. Onun için biz işimizi ciddiye alıyoruz. Umarım hafta sonunda lehimize olacak bir sonuç alırız."

Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini de ifade eden Özdilek, takım ritminin bozulmaması için 2 hazırlık maçı oynadıklarını belirtti. Her iki maçta da başta A2 takımdaki oyuncular olmak üzere, forma şansı bulamayanları görme açısından maçların verimli geçtiğini vurgulayan Özdilek, "Bugün itibariyle Galatasaray maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Lig daha bitmedi. Önümüzde 8 hafta var. Alacağımız en fazla puanları alıp, sezon başında hedeflediğimiz ilk 10 düşüncemizi gerçekleştirmek istiyoruz. Umut ederim ki bunu da başaracağız" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta 5 günde 2 maç oynayacaklarını hatırlatan Özdilek, "Pazartesi Galatasaray ile, cuma günü de Bursaspor ile oynayacağız. İki ciddi rakibe karşı oynacağız. Kolay bir süreç değil" dedi.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ YORUMU

Mehmet Özdilek, adının Beşiktaş teknik direktörlüğüne aday isimler arasında geçmesiyle ilgili bir soruya ise, "Zaman ne getirir bilemem, ama bugün itibarı ile bu konuları konuşmak veya bunlara cevap vermeyi ahlaki olarak doğru bulmuyorum" karşılığını verdi. Ligin halen devam ettiğini ifade eden Mehmet Özdilek, şöyle konuştu:

"Medical Park Antalyaspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Buranın başarısı için mücadele etmeye devam ediyorum. Lig bittiği zaman herkes oturur birşeyleri net olarak ortaya koyar. Yine söylüyorum. Doğru bir yerde, doğru insanlarla çalışıyorum. Şu an takımın başında çok sevdiğim Tayfur kardeşim var. Onun başarılı olmasını da canı gönülden istiyorum. Dediğim gibi biz işimizi iyi yapalım, değerlendirmeyi insanlar yapsın."
 
Üst Alt