Özer Hurmacı Fenerbahçe'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!


Fenerbahçe'nin bombaları devam ediyor. Bilica, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz ve şimdi de Özer Hurmacı. Sarı-lacivertli kulüp bu transferini de Fenercell aracılığı ile açıkladı. Ankaraspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı Fenerbahçe ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Fenercell üyelerine gönderilen mesaj şu şekilde; "Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ile anlaşma sağlandı, kulübümüze hayırlı olsun"

15.06.2009

Kaynak : Sporx.com
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Özer: "Taraftarımız iyi şeylere hazır olsun"



(SPORX ÖZEL HABER) Fenerbahçe'nin son bombası Özer Hurmacı, editörümüz Hilmi Sever'e Fenerbahçeli Özer olarak ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'ye transferi gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen, Transferimde emeği geçen herkese teşekkür etti.



Hurmacı sözlerini şöyle sürdürdü: "Transferimde emeği geçen herkese, başta Sayın Ahmet Gökçek ve Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'a çok şey borçluyum ve onunla yeniden çalışacağım için çok mutluyum. Uzun bir bekleyişten sonra transferim gerçekleşti. Fenerbahçe taraftarı çok iyi şeylere hazırlıklı olsun, şimdilik fazla iddialı konuşmayacağım. Sahada gerçek Özer'i görecekler. Başkanımızın verdiği sözleri gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Üç kulvarda da başarı istiyoruz" dedi.



Haber: Hilmi SEVER



15.06.2009

Kaynak : Sporx.com
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



sözüm bu topici yazan arkadaştan dışarı da,



şu transfer topiclerinin hepsi bir birleştirilse çok iyi olur diye düşünüyorum..



:rolleyes:
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Doldurun orta saha'yı bakalım :) İişin şakası bi yana fb adına başarılı bir transfer.Bu transferle birlikte Kazım ve Deivid işkencesinden kurtuldu fb'liler...
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Hemen bizim yönetime sallama gerek yok..f5 aldıda ne oldu..Bakalım ne akdar oynayacaklar..





anakarasporlu lar f5 lie özeri bakalım ne kadar verdiler..Oyuncu çürütmeye devam
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Eğer istenen 8-9 milyon € gibi bir para verildiyse gerçekten rezalet bir transfer. Fakat 5 milyon €'ya alabildilerse iyidir. Anadolu kulüplerinde 5 milyon € edebilecek bir tane oyuncu bulunmuyor. 5 milyon € ve üzeri yapılan her transfer 10+ gol 10+ asist yapması lazım. Bunu yapabilecek potansiyeli de ben göremiyorum Özer'de.



Hayırlı olsun.
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



David-Burak Yılmaz-Mehmet Topuz-Özer Hurmacı-Ali Bilgin..Musa ile Volkanı alsınlar da tam olsun :d sağ açık cumhuriyeti..Şu fener transferden anlamıyor.
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Gökhan---edu---bilica----carlos



Ali bilgin

-Topuz

-------Özer

--DAvid

-----Burak Yılmaz

---------------------Alex--------











Taktik bu :D
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



David-Burak Yılmaz-Mehmet Topuz-Özer Hurmacı..Musa ile Volkanı alsınlar da tam olsun :d sağ açık cumhuriyeti..Şu fener transferden anlamıyor.



Aynen böyle işte. Özer ve Mehmet çift kanat oynayabilse de verimli oldukları yer bellidir. Kadro öyle popüler olan oyuncuların alınmasıyla olmuyor maalesef. Ki ikisine toplam 15-20 milyon € para harcandığı belli. Bonservisi, yıllık alacağı, menejer ücreti vs.



15-20 milyon €'ya Fenerbahçe bir çok iyi sol kanat, bir tane de ön libero getirebilirdi. Yine yanlış seçimler. İsim iyi, transfer yanlış. Sıkıştırıp duruyorlar kadrolarını.
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



Bu arada genç oyuncu Özgür Çek ve İlhan Parlak'la birlikte bir miktar para verdikleri konuşuluyor,Özgür çok iyi oyuncuydu,Arda'dan sonra en iyi sol açık olabilicek bir isim,umarım doğrudur.:D
 
Cevap: Özer Hurmacı Fenerbahçe'de!



özeri az çok izledim serbest bir oyuncu fenerde bu kadar rahat oynabilicekmi? ve



mücadele gücü zayıf bir oyuncu gökhan gibi olur...Gelen sene patlama yapan bir



oyuncuyla takas edlilir:D
 
Üst Alt