Özyakup: "Türk oyuncuların çok fazla çalışması gerekiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özyakup: "Türk oyuncuların çok fazla çalışması gerekiyor"


534

Finlandiya ile 2-2 berabere kalarak Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nu tamamlayan Türkiye Milli Takımı'nın futbolcusu Oğuzhan Özyakup, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Oğuzhan Özyakup:
"Öncelikle Ampute Milli Takımımızı tebrik etmek istiyorum. Büyük bir iş başardılar. Avrupa şampiyonu oldular."

Oğuzhan Özyakup: "Yabancı kuralı ile ilgili bir detaya girmek istemiyorum."

Oğuzhan Özyakup: "Türk oyuncuları olarak çok çalışmamız gerekiyor. Yabancılar ne kadar çalışıyorsa, bizim 10 katı çalışmamız gerekiyor."

Oğuzhan Özyakup: "İzlanda maçında gördük. Çok daha güçlüydüler. Öğrenecek çok şeyimiz var. Doğru adımlarla iyi bir yola girmemiz gerekiyor."

Oğuzhan Özyakup: "2020 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmamız gerekiyor. Tekrar yeni bir grupla, ki bugün de daha genç bir kadro vardı."
 
Son düzenleme:
Oğuzhan Özyakup: "İzlanda maçında gördük. Çok daha güçlüydüler. Öğrenecek çok şeyimiz var. Doğru adımlarla iyi bir yola girmemiz gerekiyor.
Doğru adımlar ve adamlarla.Başta o 4'lü olmamalı.
 
Arda,Burak,Caner ve diğer adamlık tayfasını bu milli takımdan gönderilmediği sürece başarı beklemek hayal olarak kalacaktır.
 
Çalışmak karakterden geçer. Karakterli ve işine saygısı olmayan insanlardan çalışmasını bekleyemezsiniz. Maalesef Türk futbolcularının çok büyük bir kısmı aşırı derecede kendini beğenmiş, işine gram saygısı olmayan karaktersiz insanlar.
 
çeteye dahil değil bu oğuzhan belli ki arda and burak çetesinden olsa böyle doğru açıklamalar yapmazdı. adamlıktan filan dem vururdu.
 
arsenalde oyle ya da boyle egitim almis buyuk futbolcularla calismis bi adam boyle konusmasi normal bakalim arda burak selcuk abileri ne dusunuyor bu konu hakkinda :)
 
Anlaşılan "adamlar" çetesine dahil olmamış daha. Halbuki "Barcelona futbolcusu" ve "Kraaaaal" gibi adamların yanına "150 Milyonluk futbolcu" iyi yakışırdı.

Ama demekki Oğuzhan için daha umut var. Aman uzak dur o primci şerefsizlerden.

sent via GSC
 
Hiç sevmem ama iyi konuşmuş aferin. Hayatımda ilk defa bu sezon ligimizi zevkle takip ediyorum yabancı sınırı getirirlerse çok pis söverim öyle böyle değil..
 
Üst Alt