Parasını Verelim, DURMASIN! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Parasını Verelim, DURMASIN!


Galatasaray olarak can çekiştiğimiz ve Dursun Özbek'ten kurtularak yeniden doğma adına mücadele verdiğimiz şu günlerde imza organizasyonuna ek olarak süreci körükleyecek eylemlerde bulunmak gerekmektedir.

Her fırsatta Galatasaray adına bir başka rezilliğin yaşandığı ne idari ne de sportif açıdan kulübün doğru yönetildiği borçların tavan yaptığı bu dönemde her türlü skandala rağmen camia üzerinde ki ölü toprağı kalkmamıştır. Yaklaşık 3 haftadır devam eden imza kampanyası 850 imza getirirken bunun dışında taraftar nezdinde beklenen tepki ise gelmemekte, sadece bezgin ve yılgın bir Galatasaray görüntüsü ortaya çıkmaktadır.

Bu ölü toprağını atabilmek ve sürecin daha hızlı çalışmasını sağlayabilmek adına Galatasaray armasını küçük düşürenlere istenmediğini en kibarca göstermenin yolu her fırsatta ısıtılarak gündeme getirilen AMA CEBİNDEN PARA KOYDU kozunun malum zatın elinden alınmasıdır.

PARASINI VERELİM

Bugüne kadar ne para verdiyse, 10 mislini Galatasaray'dan götüren malum kişinin parasını taraftarın vermesi akla yatmayabilir ancak gelinen şartlarda hem Dursun Özbek denen utanmaz adamın ne kadar rezil bir konumda olduğunu göstermek, onurunu kırmak için bence iyi bir cevap olabilir.


Bu konuyu bu başlıkta tartıştıktan sonra akla yatarsa taraftarı kapsayan bir aksiyona dönüştürme yoluna gidebiliriz. Kişisel fikrimi sizlerin onayına sunuyorum.

Saygılarımla,





 
Niye veriyoruz ki ? Zorla ver diyen yokdu. Hatta ver diyen bile yokdu.
Sportif reziliğin faturası olarak kabül görsün
 
Üst Alt