Parke Taşıyla Küçük Kızın Başına Vuran Psikopat Serbest Bırakıldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Parke Taşıyla Küçük Kızın Başına Vuran Psikopat Serbest Bırakıldı


Samsun'da 33 yaşındaki O.Ç., sokakta bisikletle gezen 9 yaşındaki A.M.A. isimli kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı.

Olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, polisin aradığı şüpheli, otogarda bir genç kızı taciz edince yakalanıp yakalanıp gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Merkez Atakum İlçesi’nde inşaat işçisi O.Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla bisikletle gezen A.M.A. isimli kıza saldırdı. Eliyle arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla yavaşça gelen O.Ç., arkası dönük kızın başına sert bir şekilde vurdu. Yere yığılan kız kendinden geçti. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için ise polis soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Bu olaydan 2 ay sonra yine Atakum İlçesi’nde otobüs durağında otobüs bekleyen bir genç kıza tacizde bulunan O.Ç., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Polis tarafından gözaltına alınarak merkeze götürülen şüphelinin 9 yaşındaki A.M.A.’yı darp eden kişi olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.
Güvenlik kamerasındaki kişinin kendisi olmadığını savunan O.Ç., böyle bir olayı hatırlamadığını ifade etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

http://www.aksam.com.tr/video/yasam...-basina-vuran-pskopat-serbest-birakildi/29362
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazık gerçekten yazık şu güzelim cennet ülkemize, içinde namusu ile, çevresine saygılı bir şekilde çalışıp didinen, yaşamaya çalışan insanlara.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Görüntüleri izlerken kanım dondu.

Böyle kararlar veren vicdandan, insaftan yoksun hakimlerin olduğu ülkede yapılan adalet yürüyüşünü eleştiriyorlar.
 
savunmasız bir insana ölümcül darbe vuran nasıl serbest bırakılıyor? o kızcağız bir kodaman veya milletvekili kızı olsa gene serbest bırakılır mıydı?
 
Bu noktaya dikkat edin arkadaşlar 2 olaydan da ceza almıyor
Bu olaydan 2 ay sonra yine Atakum İlçesi’nde otobüs durağında otobüs bekleyen bir genç kıza tacizde bulunan O.Ç., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Adalet sadece bir kadın ismi oldu artık bu ülkede
 
vidyoyu acip izlemeyin beyler cok fena yav
ben kizin babasi olsam o serefsizi yasatmazdim herhalde
türkiyede adelet anca böyle isliyor
 
Adam manyak midir nedir lan kucucuk cocuga neden boyle bisey yapilir
Devlet manyak midir nedir neden bu adami iceriye atmiyorlar besbelli iste
 
lan adam birde adalet diye yolda yürümeye başlayınca arkasından sövüyorlar.nasıl adalet var mıymış ülkede:mad:
 
CDh9BpIWMAAYxE_.jpg
 
Taammüden adam öldürmeye teşebbüs. Öldürücü bölgeye ve kocaman parke taşıyla. Serbest kalmasının izahı yok bunun. Ruh hastası olsa bile ki muhtemel hastanede tecrit edilmeli.
 
Adalet Bakanlığı'ndan Önemli Hatırlatma: "Taciz ve darp vakalarında tutukluluk kararı için en az 48 saat TT şart..."
 
Son düzenleme:
Iyi kızla evlendirmeye çalışmamışlar. Ulkenin boku çıktı. Bunlar medyaya yansıyanlar, yansımayan neler vardır kimbilir.
 
Akp hükümetinin adaleti işte.15 yıldır ülkeye yapmadıkları kalmadı.Bu hainler gidince de Tayyipçi Terör Örgütü ile uğraşırız.
 
Üst Alt