Patrice Evra'nın Menajeri Pastorello: ''6 aylık bir sözleşme olabilir'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Patrice Evra'nın Menajeri Pastorello: ''6 aylık bir sözleşme olabilir''


318594.jpg

Galatasaray'ın gündeminde olan Fransız sol bek Patrice Evra'nın menajeri olası transferle ilgili önemli ifadeler kullandı. Patrice Evra'nın menajerliğini Federico Pastorello, oyuncusunun Galatasaray'a olası transferiyle ilgili konuştu.

Pastorello, "Aslına bakarsanız bu konuda konuşmak istemiyorum; ama şu kadarını söyleyebilirim. Evet Patrice en azından 6 ay oynamak istiyor. 6 aylık bir sözleşme olabilir. Ne olacak göreceğiz" dedi.

Pastorello, Galatasaray'ın sol bek için temel hedefi olan Asamoah'ın da temsilcisi olduğunu belirterek, "Evet benim oyuncum. Elbette ki onun için de geçerli opsiyon var. Ama şu anda Juventus'un oyuncusu. Transferi daha çok Juventus'un tavrına bağlı. Şu an bunun dışında bir şey söylemem mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, asıl hedefi olan Asamoah'ı sezon sonunda transfer etmek kaydıyla Evra'yla 6 aylık sözleşme yapma fikrine sıcak bakıyor; Fransız futbolcu da Haziran'a kadar olan sözleşme şartlarını kabul ediyor.

Sarı kırmızılılar, Federico Pastorello ile sezon sonunda Juventus'la olan sözleşmesi sona erecek olan Asamoah'ın transferini, bu dönem içerisinde olmuyorsa, yaz döneminde kesinleştirmek adına temaslarını sürdürüyor.

CNN Türk
 
Latovlovici gibi genç isimlere tekrardan yönelmemiz lazım. Evra gibi kaliteli isimler bizi bozacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
5 ay sonra bedava ama bize şu an lazım 1 2 m e kapatıp asamoahı almamız lazım asamoahı bizi kullandırtıp sözleşme uzatmadan gelmek istiyorsa alınmalı istemiyorsa boşa zaman kaybedilmemeli
 
Üst Alt