Patrice Evra'nın Transferine Gomis Kefil Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Patrice Evra'nın Transferine Gomis Kefil Oldu!


bafe-gomis-felicite-par-patrice-evra.jpg

Galatasaray'da Patrice Evra'nın transferi gündeme gelirken Fransız golcü Gomis kefil oldu: ''Tam bir lider. Buraya gelirse çok büyük iş yapar.''

Galatasaray'da Patrice Evra transferine Bafetimbi Gomis kefil oldu. Fransız golcü, vatandaşı için sarı-kırmızılılara olumlu referans vererek, gelmesi halinde önemli katkı yapacağını söyledi.

Gomis'in Evra ile ilgili olarak, "Tam bir lider. Oynadığı takımlar zaten kalitesini anlatıyor. Galatasaray'a gelirse çok büyük iş yapar. Hem karakteri hem de futbol özellikleri ile bize çok büyük katkısı olacaktır. Evra da gelmek için sabırsızlanıyor. Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gayet iyi biliyor" diye konuştuğu öğrenildi.

Skorer
 
Konuya farklı bir açıdan bakacak olursak..

30'lu yaşlarımda kadın bir pop şarkıcı olsam.. singlelarımdan sonra çıkarttığım albümlerden parayı vurmuşum ve ülke içindeki hedeflerime ulaşmış vaziyetteyim..

Sonra diyorum ki avrupada turnelere çıkacağım ama yaşımda 30'lara varmış biri olarak evlilik ve çocuk işine girmeliyim diyorum. Bakıyorum Türkiye'deki top tepicilerin hepsi evlenmiş..

Pazar sabahı evimdeyim bir elimde, karamel makiyato diğer elimle ise laptoptan fotomaça bakıyorum.. Bari diyorum transfer haberlerine bakayım da oradan potasiyel bekar oyuncuları yakalayayım..

Aaa bir bakıyorum patrick evra transferi söz konusu hemen araştırıyorum.. Her ne kadar Şarkıcı ve Kadında olsam da erkek doruk ata gibi araştırma yapabiliyorum..

Google'da bakıyorum 81 doğumluymuş, aptal bir şarkıcı olduğum için hemen hesap makinesinden hesaplıyorum.. 36 yaşında olduğunu görünce dumur oluyorum..

Yıllardır aradığım kocam bu mu olmalıydı diyorum ? Neyse zaten sandra ile evliymiş, isapet olmuş deyip laptopı hızla çarparak kapatıyorum..
 
Son düzenleme:
Fatih Terim'le özel konuşan Fransız forvet, "Evra'yı yakından tanıyorum. Birlikte çok oynadık. Tam anlamıyla bir profesyoneldir. Gelirse sol bekteki sıkıntıyı giderir. Kendisiyle düzenli olarak konuşuyorum. G.Saray'da oynamak istediğini bana söyledi. 6 aylık bir kontrat teklifine de olumlu yanıt verecek. Tecrübesiyle genç futbolculara da örnek olabilir. Bizim için en azından sezon sonuna kadar en mantıklı kararın Evra olduğunu düşünüyorum. Tabii ki son karar sizin olacak. Patron sizsiniz hocam" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcının bu sözler üzerine, "Evra da ilgilendiğimiz isimler arasında. Takımımız için en olumlu kararı vermeye çalışıyoruz" dediği öğrenildi.(Sporx)
 
asamoah gelmiyorsa ve uygun fiyata iyi bi solbek bulunamıyorsa ben evranın solbeki idare edeceğini düşünüyorum,makul bi ücrete gelmesi şartıyla. gomisle olan arkadaşlığı takımda fransız ekolünden çok topçu olması nedeniyle takıma adaptasyon sorunu da yaşamaz.
 
Üst Alt