# Patrick Vieira | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Patrick Vieira


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vieira vers le paradis des futurs retraités ?

patrick-vieira-inter-milan_diaporama.jpg




2009-06-03 - Ajouté par ExtraFoot

Patrick Vieira aurait peut-être mieux fait de ne jamais quitter Arsenal. Non seulement son départ a crée un grand vide dans l'entre-jeu des Gunners et d'un point de vue personnel, il n'est plus nul part à l'Inter... On annonce une retraite anticipée au paradis des vieilles gloires : la Turquie !



Victime d'une blessure récurrente à la cuisse gauche, Patrick Vieira ne parvient plus à enchaîner les rencontres depuis plus d'un an. Son retour est à chaque fois contrarié par une nouvelle rechute. A l'Inter Milan, la direction perd patience tout comme l'entraîneur José Mourinho.



Le club stambouliote du Galatasaray voudrait donc en profiter pour enrôler le médian récupérateur français de 32 ans. Le capitaine tricolore serait également dans le collimateur du PSG.




Vieira Emekliler cenneti turkiye yolunda deniyor biz transfer etmek istiyomusuz

ve bazi iddalara gore psg de ilgileniyormus




https://www.extrafoot.be/infos/article/17119/
 
Cevap: #Patrick Vieira



32 Yasinda sahsen ben cok isterim juventus 32 milyon avroya almisti sanirim arsenalden sonra 13 e verdiler ikinci lige dustukleri icin
 
Cevap: #Patrick Vieira



'emekliler cenneti Turkiye' yani yabancılar bile anlamıs nasıl bir transfer politikası izledigimzi.hadi baros ve kewell tuttu ama viera 2 mac oynadı sonra yattı napacaksın?atsan atılmaz en az 5mye tazminat oderiz satsan satılmaz bu yastan sonra kimse almaz.bence yeni gelecek T.Direktorun bir scout ekibi olusturup genc arastırması yapması lazım.(viera nın gelmesi en fazla mehmet i etkiler heralde:)dusunsenize orta sahanın ortasında mehmet-viera bacakları toplasan benim boyun iki katı:)not:1.70 in ustundeyim:)
 
Cevap: #Patrick Vieira



2 3 sene önceki vieria olsa hemen gelsin ama bu yaşta pek işe yarıycağını pek zannetmıyorum. bu sezon zannedersem 15 16 mav cıvarı oynadı 20 yı gecmez pek bır ıse yaradı denemez 1 golu var ve kosmuyor roberto carlos 2 olur
 
Cevap: #Patrick Vieira



bu adam ilk 18'e bile giremez. saçmalık.



Viera ilk 18´e girmez mi be Emir?Yapma Allah askina...

Yasi fazla olabilir ama Viera´dan bahsediyoruz...3 sene rahat oynar bizde.

Bu fizikle 40´ina kadar oynar:D

Ama Viera haberi dogruysa,Mancini haberi´de dogru olabilir...

Ne dersiniz?

Turkspor salliyormudur yine????
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt