Pavyonda Arkadaşımın Yediği İnanılmaz Kazık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pavyonda Arkadaşımın Yediği İnanılmaz Kazık


İyi Akşamlar Arkadaşlar,
1.5 Hafta önce Arkadaşım ve kuzenleri Pavyona gitmişler ve içip doldurtmuşlar masaları güzelce. Sonra hepsi birer Bayan masalarına davet etmiş ve muhabbet etmişler, maksat cinsel ilişki değil. Neyse sonra Garson Hesabı getirmiş ve Arkadaşım ve kuzenleri şoka girmiş 6600TL hesap istemiş. Tabi bunlardan kimse bu kadar tutacağını bilememiş. Bayan başı 2000 TL almışlar ve yeme içmeye 600TLye yakın bir fiyat istemişler. Sonra fark etmişler ki, bunları dolandırmaya çalıştıklarını bunlarda aralarında plan yapıp kaçmışlar. Benim Arkadaş Bankadan para çekip geleceğini diyince onu tutup banka kartını almışlar elinden.

Bunun üzerine benim Arkadaş adamın boğazına sarılmış ve zorla kartı alıp çıkmış. Bir kuzeni tuvalette saklanıp, boş olunca kaçmış ve öbür kuzende korumaya bir tane vurup kaçmış. Arkadaşlar eve bayan getirsem geceliği bu kadar değildir, bu nasıl bir soygundur.

Siz siz olun, gittiğiniz yere dikkat edin beyler
 
Asıl sorulması gereken soru şu, pavyona niye gidiyolar? Kuzenim dediğine göre pavyonun eğlence anlayışına hitap etmiyor. Önceden gidip usulünü bilseler zaten böyle bi kazık yemezlerdi. O kadar pub club bar dururken hadi pavyona gidelim mi demişler :D
 
Muzaffer o arkadaşların maalesef artık ölü. Çok üzüldüm ruhları şad olsun.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
15 yıldır pavyona gitmiş, pavyon/telebar/gazino/turistik gazino kültürlerini ezbere bilen biri olarak yazayım;

Bu salak kimin fake üyeliği öncelikle araştırmak lazım.

Konu her ne kadar yalan da olsa, açıklama yapayım da bilmeyenler de öğrensin.

Yalan yanlış senaryo yazmanın bile bir adabı vardır.

Öncelikle pavyonlar şef garsonlar kazıklayacakları müşterinin paralı olup olmadığını çözerler, 30 yaş altı tıfıl ve meraktan giden tipler hemen kendini belli eder ve bu tipleri koparmaz kimse, çünkü paraları olmadığını anlar ve uğraşmazlar. Ayrıca eskisi gibi pavyonlarda durduk yere kazıklama olayı da yapılmaz. Ancak sana çok gıcık olmaları fln gerekir.

6600TL hesap geliyor ama masa doldurulmuş güzelce. 600TL'ye sen masaya pavyonda ancak 70+35'lik rakı, 10 tane meze söylersin öncelikle bu bir.

Adam başı 2000TL kons ücreti çıkması için;

20'şer dakikadan 13-14 defa kons yapmaları lazım yani 4/4.5 saat yapar bu da. 4/4.5 saat hiç bir pavyon karısı oturmaz sürekli. Ayrıca bu fiyat için normal kons değil, her 15-20 dakika da bir kız başı şişe bira gelir. Yani masaya 50'ye yakın belki fazla şişe bira gelmesi lazım imkansız.

Ve sonuncu olarak en önemlisi; pavyondan hesap ödemeden kaçamazsın, pavyon da 10TL için adamın böbreklerini orada ameliyat eder çıkarırlar.
 
Muzo her zaman da sizin taraf dövüyor be kardesim. Keske sende olsaydin, vazon ile silahli adamlarini da indirirdin, yani arkadaslarin biraz daha rahat cikardi mekandan. Öyle kacma, macma olmadan.
 
YNV4G.gif
 
Üst Alt