Pele'nin Sivasspor'a attığı gol | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pele'nin Sivasspor'a attığı gol


Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Eskişehirspor, son dakikada Pele'nin harika frikik golü ile Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.



Maçın son dakikasında ise çok ilginç bir an yaşandı. Sivasspor ceza sahası dışında yerde kalan Pele, serbest vuruşu kullanmak için topu eline aldı. Eskişehirspor'un duran toplarını kullanan Sezer Öztürk, topu Pele'nin elinden almak istedi ancak Brezilyalı oyuncu serbest vuruşu kendisi kullanmak isteyerek topu Sezer'e vermedi. İki oyuncu arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.



Bu kavganın ardından topun başına geçen Pele, muhteşem bir vuruşla topu direğin dibinden Sivasspor ağlarına yolladı ve takımını 90+3. dakikada 2-1 öne geçirdi. Gol sonrası tüm takım büyük bir sevinç yaşarken, Sezer Öztürk'ün bu sevince katılmaması da dikkatlerden kaçmadı.
 
Cevap: pele'nin sivasspor'a attığı gol



nuri şahin'in lukas podolski'ye ayarı ile birlikte yılın futbol ayarıdır.bülent hocanın dediğine göre takımda serbest vuruşları sezer kullanıyormuş. dolayısıyla sezer'in bu konudaki ısrarı anlaşılır bir şey ama gol sonrası sezer'in sevinmiyor oluşu ise resmen çiğlik adam hiç değilse yalandan sevinir.
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



Sezer iyi futbolcu ama Pele ondan çok daha iyi , ayrıca Sezer takım içinde yerli yabancı kavgası çıkaracak psikolojide olan ezik ruhlu birisi
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



Takımda bu atışları sezer kullanmıyo muydu? Ama milyonların önünde çocuk gibi Ardavari top kapma kavgasına girmesi, taraftarının gözünde değerini düşürmüştür golden sonra. Pele dağlara taşlara vursa, olay tersine dönerdi.Şansını iyi kullandı.
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



sezer e çok büyük kapak olmuş :) sevindim pelenin atmasına, uyuz oluyorum sezer gibi kendini bi b.k sanan topçulara...
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



İkiside aynı takım için ter döküyorlar ama gol sonrası Sezer'in sevinmemesi ne kadar kibirli ve egosu yüksek biri olduğunu gösteriyor.

Diego göz yaşı dökerken Sezer'in ters ters bakmasıda ilginç
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



Sezer kendini guti felan sanıyor. geçen haftalarda keşke türkiyeye gelmeseydim felan demişti bide.
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



Sezerde çok uzatmış bence,Demekki pelenin içine doğdu,biran kendine güvendi topu aldı..Sezer izin verebilirdi.Pele'nin yerinde olsam gol atınca bir hareket sezere çekerdim:)
 
Cevap: Pele'nin Sivasspor'a attığı gol



Devre arasında Sezerin Beşiktaşla ismi anıldığı dönemde bir röportajında yanlış hatırlamıyorsam TRT de Sezer gerile gerile neden İstanbul takımlarına gideyim ki iyi değiller tarzı bir ifade kullanmıştı o günden beri çok antipatik geliyor bana iyi futbolcudur değildir tartışılır tabi.
 
Üst Alt