Pep Guardiola Resmen Manchester City'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pep Guardiola Resmen Manchester City'de!


CaIcPDWWEAExcaZ.jpg:large
 
İngiltere'de pek fazla pas oyunu oynanmaz. Başarırsa devrim yapar. Hep hazır takımları aldı diyenlere iyi kapak yapar. Zor sınav.
 
En iyi hocalar İngiltere'de toplanıyor ama kadrolar yeterli seviyede değil. En kral hocayı da getirsen Barcelona-Real Madrid-Bayern Münih üçlüsüyle yarışacak kadro kalitesi yok hiçbir İngiliz takımında. Van Gaal gibi 250 milyon euro'yu p.ç eden, Wenger gibi para harcamamak için bazen stopersiz, bazen kalecisiz bazen forvetsiz sezona başlayan, Liverpool gibi değersiz İngiliz futbolculara milyon eurolar akıtmaya devam ettikleri sürece yarı final bile göremez İngiliz kulüpleri..
 
enteresan olacak

ingilterede ispanya ve almanyada oynattigi futbolu oynatabilecek mi acaba

Bence ona göre kadro kuracak ve zamanla oynatacak. Tabi Manchester City'de Barcelona ve Bayern'deki kadar teknik oyuncular yok, yeni orta sahalar alacak sıfırdan sistem kuracak. Kendini orada gösterecek şimdi bence.

Sky Sport'ta Klopp'la röportaj vardı adamın ulan buraya da geliyor gibi havası vardı, matrak ama. Mourinho'ya da sordular cevap vermedi.
 
Son düzenleme:
enteresan olacak

ingilterede ispanya ve almanyada oynattigi futbolu oynatabilecek mi acaba

Epl çok overrated be bro

Geçen sene Barça epl şampiyonu Man City'yi kucağında titretmişti

Man city 7-8 gol yiyecekti ama klasik İngiliz balı devreye girmişti...

Tiki taka ile Real Madrid'i kucakta hoplatan Pep İngilizleri hayli hayli hoplatır. Adam nereye gitse sistemini oturtuyor. Bayern gibi kontraya dayalı sistemi bile maç başına 800 pas yaptırdı.

Umarım başarılı olur. Çoğu kişinin aksine tiki takayı seven biri olarak Pep'e ayrı sempatim vardır.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Aslında göze en hoş gelen futbolu da bana göre City'de oynattı.

Barca'nın efsane döneminde çok dominanttı ama sıkıcı olabiliyordu.

Şanssızlık biraz da.

Liverpool'u desteklesem de geçen sene mesela bariz hakem kurbanı oldular.
 
Sonuc olarak bence de fiyasko. City'nin maclarina tam hakim degilim ama yine de guzel top oynuyorlar. Fakat UCL tam fiyasko. Ustelik tarihte gordugum en genis kadroya sahipler. EPL sampiyonlugunu zaten Pep'siz de kazaniyorlardi.
Neyse asil deginmek istedigim birsey vardi. Nedense City'i hicbir zaman UCL icin favori gormedim. Sebebi de Suarez Lewa tarzi bir forvetleri olmamasi.
 
Üst Alt