Pep Listeyi Sunacak Terim Onaylayacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5c134a58ae298b6ea71fa4c8

Manchester City, Mustafa Cengiz’in, “Kadroya giremeyen oyuncularınızı bedelsiz olarak bize verin, maliyetini biz karşılayalım. Galatasaray’da oynayıp kendini geliştirsin, herkes kazansın” teklifini kabul etti. Pep Guardiola’nın kadroda düşünmediği oyunculardan Fatih Terim’in onay verdiği isimler kiralık olarak transfer edilecek.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İngiltere seyahatinden iyi haberle döndü. Uzun süredir görüştüğü İngiliz kulübünün daveti üzerine önceki gün Manchester’a giden Cengiz, ‘bedelsiz futbolcu kiralama’ teklifinde bulunduğu City yetkililerinden olumlu yanıt aldı. Başkan Cengiz, petrol devi BP’nin üst düzey yöneticilerinden Tufan Erginbilgiç’in aracılık ettiği görüşmelerde Manchester City’e, “Kadroya giremeyen oyuncularınızı bedelsiz olarak bize verin. Galatasaray’da oynayıp kendini geliştirsin, herkes kazansın” dedi.

DENAYER DE M.CİTY'DEN GELMİŞTİ

Daha önce iki kez Galatasaray’a kiraladığı Jason Denayer’i, sarı kırmızılı takımda gösterdiği gelişim sayesinde 6.5 milyon Euro’ya Lyon’a satan Manchester City yöneticileri, Galatasaray’ın bu teklifini kabul etti. Ocak ayında kadrosunu 2 santrfor, 1 stoperle güçlendirmeyi planlayan sarı kırmızılılar şimdi İngiliz kulübünün kendilerine vereceği oyuncu listesini beklemeye başladı. Manchester City Menajeri Pep Guardiola’nın kadroda düşünmediği ve ‘kiralık gidebilir’ dediği futbolcuların isimleri Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e bildirilecek. Ardından, Terim’in onay verdiği isimler transfer edilecek.

TERİM, "ÇOK TRANSFER YAPACAĞIZ" DEMİŞTİ

Galatasaray ile Manchester City arasındaki iş birliği anlaşması önümüzdeki Ocak ayından itibaren yürürlüğe girecek. Sarı kırmızılı kulüp ihtiyaç duyduğu futbolcuları herhangi bir kiralama ücreti ödemeden renklerine katacak. UEFA’nın getirdiği bonservis-transfer kısıtına uymak zorunda olan Galatasaray, bu anlaşma sayesinde transferi ucuza bitirme imkanı bulacak. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim, Porto maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Herkes değişikliklere hazır olsun. Biz sadece santrfor aramıyoruz. Değişmesi gereken çok mevki var. Derin ve alternatifli bir kadro kuracağız” diyerek, takımda önemli değişiklikler yapacağını ifade etmişti.

Fanatik
 
Bunu yer yüzünde City'e teklif edecek zilyon tane kulüp var. City'nin yerinde olsam yaşlılar hariç hiç bir oyuncuyu Türkiye'ye gelişsin diye göndermem.

Hatta Ozan'ı da alsalar da kurtarsalar çocuğu.
 
Bizim açımızdan iyi bir anlaşma olur. Lakin haberin yalan olduğu 1000 kilometre öteden belli.
Ne kadar uzaklaşıp incelersen makro düzeyde daha anlamlı sonuçlar elde edersin, dünyadan uzaklaştıkça dünyanın bir gezegen olduğunu anlamak, şeklini tanımlayabilmek vs buna örnek olarak gösterilebilir. Aynı şekilde bir şeye ne kadar yaklaşırsan mikro düzeyde daha ,y, anlamlandırmaya başlarsın, bir su tanesine yaklaştıkça(veya mikroskop ile büyüttükçe) su tanesinin gerçek formu hakkında bilgi edinirsin vs vs... Burada bir paradoks olduğu çok açık dolayısıyla 1000 km öteden belli tabiri sakat bir tabir.

İyi forumlar.
 
Üst Alt