Pepe Resmen Beşiktaş'ta! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pepe Resmen Beşiktaş'ta!


gW2a5N.jpg


Beşiktaş, transfer bombasını patlattı. Siyah-beyazlılar yapılan son görüşmenin ardından Pepe'yi kadrosuna kattı.

Beşiktaş, Pepe transferinde mutlu sona ulaştı...

Siyah beyazlılar, son 10 yıldır Real Madrid forması giyen Portekizli savunma oyuncusunu kadrosuna kattı. Lizbon'a giden Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Pepe ve menajerleri ile yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından transferi tamamladı.

Varılan anlaşmaya göre 34 yaşındaki oyuncu önümüzdeki 2 sezon Beşiktaş forması giyecek. Yıllık 4 milyon Euro ücret alması beklenen Pepe'nin kısa süre içinde İstanbul'da olması ve Vodafone Park'da düzenlenecek imza töreni ile siyah beyazlı taraftarla buluşması planlanıyor.

İŞTE PORTEKİZLİ YILDIZIN MALİYETİ

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Pepe'nin transfer deyatları ortaya çıkıyor. Siyah beyazlılar 2 yıllık sözleşme imzaladıkları Portekizli oyuncuya yıllık 3 milyon 350 bin Euro net ücret verecek.

Pepe, 35 maç oynaması halinde 350 bin Euro daha kazanacak. Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde ise Portekizli oyuncu 250 bin Euro'ya prime hak kazanacak. Siyah beyazlılar imza parası olarak da Pepe'ye 3 milyon Euro ödeyecek.

NTV Spor
 
Son düzenleme:
- hutchinson 34
- pepe 35
- kurezma 34
- tolga 33
- adriano 32
- gokhan 32
- babel 31
- marcelon 30
- beck 30


kontratlarida uzun, bunlar kendini akilli saniyor ama bir kotu sezon gecirirlerse gelde yeni kadro kur :D
 
Besiktas'in transferde zarar etme lüksü yok FFP'den dolayi bonservissiz adamlar almak zorundalar. Bir sekilde stoper+forvet alip transferi kapatacaklar gibi görünüyor
 
Üst Alt