Person of Interest | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Person of Interest


En iyi suç henüz işlenmeyendir. Lost’un yaratıcısı J.J. Abrams ve The Dark Knight'ın senaristi Jonathan Nolan'dan yepyeni bir gizem öyküsü... Person of Interest, 1 Aralık'tan itibaren her Perşembe 21'de.



Kameralar her yerde! İzliyorlar, dinliyorlar, kaydediyorlar... Sizin hakkınızda her şeyi biliyorlar! Peki siz onlar hakkında ne biliyorsunuz? Gizemli bir işadamı olan Mr. Finch, ileride işlenecek suçları önceden önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. İlginç bir karaktere sahip bu milyoner işadamı elindeki programı hayata geçirebilmek için resmi kayıtlarda ölü olarak geçen Reese adlı eski bir CIA ajanıyla anlaşır. Kendi kaynakları ve teknolojisiyle, Reese'in yetenekleri ve sezgilerini birleştiren Mr. Finch'in amacı; gelecekte işlenecek olan suçları henüz suçlular eyleme geçmeden önlemektir.

Dizinin başkarakteri Mr. Finch rolünü son yılların en sevilen aktörlerinden biri olan Michael Emerson üstleniyor. Emerson, Abrams'ın da en gözde oyuncularından biri. Usta oyuncuyu tüm dünyada üne kavuşturan, J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği Lost dizisinde canlandırdığı Ben Linus karakteri olmuştu. Dizinin diğer başrolü ise 1991 yılından bu yana sinemalarda izlediğimiz Jim Caviezel'e ait. Caviziel, son olarak geçtiğimiz yıl mini dizi The Prisoner'ın başkarakteri olarak CNBC-e ekranına gelmişti.





Person-of-Interest-563838.jpg
 
Cevap: Person of Interest



ben de şimdi başlıycam izlemeye, güzel bi diziye benziyor. ilginç bir senaryo her zamanki gibi J.J'den
 
Cevap: Person of Interest



Konuyu okur okumaz aklima direk "Minority Report" filmi geldi. J.J. Abrams ve C.Nolan'in kardesi yazmissa bi göz atmakta fayda var :)
 
Cevap: Person of Interest



vayyyyyy ... C.Nolan veya J. Nolan dan bir tanesi varsa mutlak izlenmeli. J. Nolan pek dizi yapacak bir adam değil. O yazmışsa senaryoyu her bölümde dumur olacağız :) :) :)
 
Cevap: Person of Interest



Konusu ilgimi çekmedi ama Nolan (her ne kadar kardeş Nolan da olsa) ve J.J Abrams isimleri ilgimi çekti :D
 
Cevap: Person of Interest



Arkadaşlar gerçekten tavsiye ediyorsanız ben de izleyeyim?Ben mesela Homeland'i tavsiye ediyorum.İzlemeyenin kaynanasının futbol hayatı bitsin diye beddua da ediyorum.
 
Üst Alt