Pınar Bekbölet, beIN Sports'tan Ayrıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pınar Bekbölet, beIN Sports'tan Ayrıldı!


DKvbCxvWkAAsI8q.jpg

beIN Sports, NKFVAS yazan Galatasaray atkısıyla fotoğrafı ortaya çıkan sunucu Pınar Bekbölet'in işine son verdi.

Yayıncı kuruluşta çeşitli programlar yapan Bekbölet, sosyal medyada taraftarın hedefi olmuş, daha sonra söz konusu görüntülerin 10 yıl öncesine ait olduğunu açıklamıştı.

Gamaspor
 
Aziz Yildirim gibi baskanimiz olsaydi, simdi kendisine Galatasaray TV´de altin bir köse ayarlardik, ama neredee.
 
Galatasaray tv bayağı kalitesiz ya.Muhtemelen 2 bin lira falan aylık veriyorlardır zaten.Çalışmaz.
 
Benim anlamadığım madem böyle bir fotoğrafın varlığından haberdardı niye silmedi ve yok etmedi? Göz önünde bir insansan dikkat etmen gerekir


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sanırım 2013 yılında yayınlanan Okay Karacan'ın sunduğu futbol hikayeleriyle ilgili bir programda görmüştüm. İlk gördüğümde "Ne kadar güzel bir kadınmış manken falan mı acaba" diyerek programı izlemeye başlamıştım. Ancak yaklaşık 5 dakika izledikten sonra sadece yüz güzelliğinden değil pek çok anlamda etkileyici bir kadın olduğunu anlamıştım. Başta futbol olmak üzere pek çok konuda donanımlı, pek çok erkek yorumcudan daha derinlemesine yorumlar yapacak kadar futbolu bilen bir kadın Pınar Bekbölet. Güler yüzü, program sunumu, insanlara saygısı, edebi, ses tonundaki o naifliğiyle spor ekranlarının bence tartışmasız 1 numaralı kadın ismi. Buna rağmen çok fazla gündeme gelmeyen, çok fazla kişinin bilmediği bir ekran yüzü. Tamamen iş odaklı çalışmasına ve tarafsız olmasına rağmen böyle bir insanı 10 sene önce üstelik o sektörde değilken basit bir fotoğraf karesinde yer aldığı için işten çıkartmak aşırı derecede manasız ve ayıp.

NKFVAS o dönem statlarda sık sık karşılaşılan ve tribüncü olmama rağmen ilk zamanlar benim bile ne olduğunu bilmediğim saçma ve gereksiz bir slogandı. Şiddetten, fanatizmden uzak bir insan olduğu her halinden belli olan Pınar Hanım'ın bu pankartın ne anlama geldiğini bilmemesi ve onu sıradan bir Galatasaray atkısı sanması son derece normal. Kaldı ki bile bile de poz verebilir. İnsanların gençlik döneminde yaptıkları bu tarz basit hataların ceremesini 10 sene sonra işinden kovulacak kadar çekmesi ne kadar normal. Umarım bu hatadan dönülür ve bu her haliyle özel kadın renk kattığı futbol camiasında çalışmaya devam eder..
 
Son düzenleme:
o zaman neden hakemlerin fi tarihinde hakemlikle uzaktan yakindan alakalari yokken cekilmis takim renkleriyle olan resimleri , okul yilliklarindaki yazilari irdeleniyor ?
 
Üst Alt