Pınar Cup | Galatasaray 82-70 Alba Berlin | Maç Sonucu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pınar Cup | Galatasaray 82-70 Alba Berlin | Maç Sonucu


Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan "Pınar Cup" turnuvasına katılacaktır. Organizasyona katılacak diğer takımlar Pınar Karşıyaka, Almanya'dan Alba Berlin ve İsrail'den Hapoel Galil Gilboa şeklindedir.



Geçtiğimiz sezon Eurochallenge Cup'ta çeyrek finale kadar yükselen Pınar Karşıyaka, Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu beşinci sırada bitirip playoff çeyrek finalinde Efes Pilsen'e elenmişti.



Geçtiğimiz sezon Eurocup'ta mücadele edip gruplar aşamasında kalan Alba Berlin Almanya ligini, final serisinde Brose Baskets'e kaybederek ikinci sırada bitirdi.



Geçtiğimiz sezon Euroleague Ön Eleme Turu'nu geçemeyip Eurocup'ta yoluna devam edip gruplar aşamasında kalan Hapoel Galil Gilboa da İsrail ligini, final serisinde Maccabi Tel Aviv'e kaybederek ikinci sırada bitirdi.



Turnuvaya dair maç saatleri ve diğer detaylar daha sonra açıklanacaktır.
 
Cevap: Pınar Cup'a Katılıyoruz



Lakovic ve Songaila, takımları Eurobasket'te basarılı olursa oynamayacaklardır ama biz bu oturmus yapımızıla kazanırız kupayı.
 
Cevap: Pınar Cup'a Katılıyoruz



Bugün başlıyor.



18:00 Galatasaray – Alba Berlin



20:00 Buducnost – Pınar Karşıyaka



Bildiğim kadarıyla yayın yok.
 
Cevap: Pınar Cup'a Katılıyoruz



Onu bırakın daha Euroleague ön elemesini bir kanal almadı. Gerçi en kötü GS TV verir ama ordan da Galatasaray'lıların kaçta kaçı izleyebilir tartışılır.
 
Üst Alt