Pino Floryayı Terketti mi? - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pino Floryayı Terketti mi?


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Face 'sine girerseniz terkettiğini görürsünüz.



Facebook Inc, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 sınıfı öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu. Daha sonra Boston civarındaki okulları da içine kapsayan facebook, iki ay içerisindeki Ivy Ligi okullarının tamamını kapsadı. İlk sene içerisinde de; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm okullar facebook'da mevcuttu. Üyeler önceleri sadece söz konusu okulun e-posta adresiyle (.edu, .ac.uk, vb.) üye olabiliyordu. Daha sonrasında da ağ içine liseler ve bazı büyük şirketler de katıldı. 11 Eylül 2006 tarihinde ise facebook tüm e-mail adreslerine, bazı yaş sınırlandırmalarıyla açıldı. Kullanıcılar diledikleri ağlara; liseleri, çalışma yerleri ya da yaşadığı yerler itibarıyla katılım gösterebilmektedirler.



Temmuz 2007 itibarıyla, 34 milyon kullanıcısıyla dünyanın en büyük üniversite tabanlı kullanıcılarına sahip oldu.



Alexa istatistiklerine göre facebook 31 Ekim 2010 itibarıyla; Dünya'nın en fazla ziyaret edilen 2'inci sitesidir.[1] Bunun yanı sıra; Kanada, Güney Afrika ve Norveç'in en fazla ziyaret edilen sitesi; İngiltere ve İsveç'in 2. en fazla ziyaret edilen sitesi, Mısır ve Panama'nın 3., ABD, Avustralya ve Türkiye'nin de 5. en fazla ziyaret edilen sitesidir.



Facebook ismini "paper facebooks"'dan alır. Bu form A.B.D. üniversitelerinde okulların öğrencilerine, öğretmenlere ve çalışanlara doldurduğu onları tanıtan bir formdur.



Facebook'un şu anda 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunmaktadır.[2]



Site kullanıcılara ücretsizdir ve gelirini banner reklamlarından ve sponsor gruplarından almaktadır (Nisan 2006'da gelirlerin haftalık 1.5 milyon dolar olduğu öne sürülmüştür). Kullanıcılar profilleri fotoğrafları, ilgi alanları, gizli ya da açık mesajları ve arkadaş grupları sergilemektedir. Profillerin gösterimi sadece arkadaşlara görünecek şekilde veya belli ağların dışındakilere açık olmayacak şekilde sınırlandırılabilir. TechCrunch'a göre; A.B.D.'deki üniversitelerdeki öğrencilerin %85'inin facebook'da bir hesabı bulunmakta ve bunların %60'ı her gün bağlanmaktadır. %85 her hafta, %93 her ay bağlananlar arasındadır. Facebook sözcüsü Chris Hughes ise kullanıcıların her gün ortalama 19 dakika facebook'da vakit geçirdiğini söylemektedir.

Facebook'un Kurucusu, eski Harvard Üniversitesi Öğrencisi Mark Zuckerberg



13 Mart 2009 itibarıyla facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır. Bazı kullanıcılar bu arayüzü çok başarılı bulurken, bazı kullanıcılar protesto etmektedir. Facebook yöneticileri ise bu yeni arayüz için ısrar etmektedirler.



Teknik açıdan ise facebook, web otoriteleri tarafından en başarılı Web 2.0 uygulamalarından biri olarak gösterilmektedir.



2006 yılında, MySpace'in News Corporation'a satılmasıyla facebook'un da satılacağı söylentileri çıkmıştır. Zuckerberg ise facebook'u satmak istemediğini belirtmiş ve söylentileri yalanlamıştır.



İlk teklifin Viacom tarafından 975 milyon dolar olduğu öne sürülürken; Eylül 2006'da Yahoo 1 milyar dolar teklifte bulunmuştur. Ekim ayında ise; Google YouTube'u satın aldıktan sonra, facebook için 2,3 milyar dolar teklifte bulunmuştur.



Facebook yöneticilerinden Peter Thiel ise, Facebook'un iç değerinin 8 Milyar dolar olduğunu ve proje gelirlerinin 2015 yılı için 1 milyar dolar olduğunu söylemiştir.



24 Ekim 2007'de; Microsoft facebook'un %1,6'lık hissesini 240 milyon dolar ödeyerek satın almıştır. Google ve diğer şirketler de benzeri bir yöntemle facebook hisselerine yönelmektedir.



2008 Ağustos'unda Facebook'un aylık 100 milyon aktif kullanıcısı vardı. İnsanlar birbirini Facebook'a çağırdı ve bu sayı 7 ayda iki katına çıktı. 2009 Nisanı'nda ise bu sosyal ağın ulaştığı insan sayısı 200 milyondu. 2009 Temmuz'unda ise dört aydan kısa bir sürede Facebook kullanıcı sayısı 50 milyon daha artarak 250 milyona ulaşmıştır.[3]



23 Temmuz 2009'da başlayan bir uygulamayla Facebook'a, Yahoo sitesi içerisinden ulaşma imkânı getirilmiştir.[4]





Konu başlıkları

[gizle]



* 1 Site özellikleri

o 1.1 Fotoğraflar

o 1.2 Armağanlar

o 1.3 Pazar Yeri

o 1.4 Dürtmeler

o 1.5 Etkinlikler

o 1.6 Video

o 1.7 Uygulamalar

o 1.8 Yabancı dil seçeneği

* 2 Tepe yönetimi

* 3 İstatistikler

* 4 Ayrıca bakınız

* 5 Kaynakça

* 6 Dış bağlantılar



Site özellikleri [değiştir]

Fotoğraflar [değiştir]

Facebook'un yeni anasayfası



Fotoğraflar uygulaması ile kullanıcılar kendi aralarında fotoğraflarını, kendilerini ve arkadaşlarını da üzerine etiketleyerek sunabilmektedir. Bazı gizlilik sorunları nedeniyle facebook, fotoğrafların görüntülenmeleri üzerinde bazı sınırlamalar koymuştur. Ağustos 2007 itibariyle; Facebook'da 31.31 milyar fotoğraf bulunmaktadır, bu da kişi başı 31 fotoğrafa denk gelmektedir. Fotoğraflar herkes tarafından görülebilir, ancak gerekli ayarlamalar yapıldığı takdirde hiçbir kullanıcı tarafından da görülmeyebilir.

Armağanlar [değiştir]



Armağanlar, Facebook'un Şubat 2007 tarihinde yaptığı bir uygulamadır. Kullanıcılar birbirlerine küçük ikonlardan oluşan hediyeler gönderebilmektedir. Bu ikonlar Apple tasarımcısı Susan Kare tarafından tasarlanmaktadır, ve kullanıcılar bu hediyeleri gizli ya da açıkça vermektedir. Kullanıcılar isterse "hediyeler" kutusunu profillerinde de gösterebilir. Kullanıcılar hesaplarının açılmasıyla ücretsiz bir hediye verme hakkına sahiptir; bundan sonraki hediyeler ise 1 dolar ile ücretlendirilmektedir. Hediyelerin %50'si sevgililer gününde verilmektedir.



Bunun yanı sıra, Zachary Allia tarafından geliştirilen "Free Gifts" uygulaması gibi uygulamalarla, ücretsiz olarak da hediye gönderilebilmektedir.

Pazar Yeri [değiştir]



Mayıs 2007 itibarıyla; Facebook Marketplace (Facebook Pazar Yeri) uygulamasıyla; satılık eşyalar, kiralık/satılık ev, işler ve diğerleri olmak üzere bir market ortamı yaratmış ve burada kullanıcıların birbirleriyle alışveriş yapmasını sağlamıştır. Bu hizmetleri ücretsizdir.Facebook'un fotoğraflar uygulamasıyla kullanıcılar kendilerinin ve arkadaşlarının resimlerini paylaşmaktadır. Bu hizmetten ozellikle üniversite ogrencileri yararlanmaktadirlar. Bircok ogrenci kitap ve okul esyalarini facebook dolayisiyla satmaktadirlar. Ayrica kiralik daire'ler ve evler'de facebook dolayisiyla markete konmustur.

Dürtmeler [değiştir]



Pokes (Dürtmeler) uygulaması ile bir kullanıcının diğer bir kullanıcıyı dürterek diyalog kurmasını sağlamaktadır. Bazen bu merhaba anlamına gelse de, aynı işi yapan X Me ve SuperPoke gibi facebook uygulamaları da bulunmaktadır. Bu uygulamalar, dürtme işlemini değişik varyasyonlarda yapılmasını sağlamaktadır.

Etkinlikler [değiştir]



Etkinlikler uygulaması ise; kullanıcıların arkadaşlarını belli buluşma oluşturabilir ve diğer kullanıcılar da bu etkinlikler için RSVP'lerini bildirebilirler.

Video [değiştir]



Facebook'un video uygulaması ise; kullanıcıların birbirlerine YouTube ve benzeri sitelerdeki videoları göndermelerinin yanı sıra; özel mesajlar da dahil olmak üzere video kamerasıyla görüntü kaydederek bunu mesaj olarak göndermesini sağlamıştır.

Türkçe Facebook girişi.gif

Uygulamalar [değiştir]



24 Mayıs 2007 itibarıyla; Facebook, Facebook Platform adını verdiği altyapısı ile geliştiricilerin Facebook ile etkileşimli uygulamalar yaratmasına olanak sağlamıştır. Uygulamalar, Facebook API ile kolayca geliştirilebilir. 11 Ekim 2007 itibarıyla, facebook'da 5500 üzerinde uygulama mevcuttur.

Yabancı dil seçeneği [değiştir]



30 Ağustos tarihinden itibaren Çeviriler Uygulaması ile mevcut olan diğer diller Almanca, Çekçe, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Hong Kong Çincesi, Danca, Fince, Fransızca, Galce, Felemenkçe, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca, Japonca, Katalanca, Korece, Lehçe, Bokmål Norveççesi, Brezilya Portekizcesi, Türkçe ve Rusça.[5]



Ayrıca her sene 19 Eylül'de kutlanan "Uluslararası Korsan Gibi Konuş Günü"'nü kutlamak için 19 Eylül 2008'de Korsan İngilizcesi seçeneği de mevcut oldu.[5]



9 Ekim 2008'de beta halinde Galiçyaca, Macarca, Nyorsk Norveççesi, Rumence, Slovence ve Tayca sürümleri mevcut oldu.[5]



4 Eylül 2009'de beta halinde Arnavutça sürümü eklendi.



2 Ekim 2009'de Azerice sürümü eklendi.



24 Aralık 2009'da Full Sürümü Halinde Kürtçe ''Kurdî'' Sürümü Eklendi



...:eek:mg:
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Telegol dediyse doğrudur.



O değilde, uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis.
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Galatasaray antrenmanında kavga



İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle moraller bozulan Galatasaray'da sinirler daha da gerilirken. bu sabah yapılan antrenmanda Pino ve Baros kavga etti.



Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın son bölümünde yabancı futbolcular Pino ve Baros arasında kavga yaşandığı öğrenildi. İki futbolcunun küfürleşmeye kadar varan kavgalarının daha da büyümesini araya giren takım arkadaşlarının engellediği ifade edilirken, Kolombiyalı futbolcu Pino'nun kavganın ardından önce antrenman sahası ardından da haber vermeden tesisleri terk ettiği bildirildi. Pino'nun tesislerden ayrılırken telefonunu kapattığı ve yıldız futbolcudan akşam saatlerine kadar haber alınamadığı öğrenildi. Pino'nun yarın sabah yapılacak olan antrenmana katılıp katılmayacağı ise merak konusu.
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



O değil de bu kavga gerçekse de Baros'u küstürmez umarım. Pino zerre umrumda değil, tesislere dönmese de olur.
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Serhat Ulueren

From Wikipedia, the free encyclopediaJump to: navigation, search

This article needs attention from an expert on the subject. See the talk page for details. WikiProject Turkey or the Turkey Portal may be able to help recruit an expert. (December 2008)



Serhat Ulueren (born 1968 in Istanbul, Turkey) is a sports reporter and journalist,[1] a native of Turkey. Serhat Ulueren started his journalism career in 1992. He is currently the director of Turkish football programme Telegol, screened every Sunday evening on Startv. Ulueren is highly respected and regarded person in Turkey due to his honesty and balanced opinions, recently Ulueren has documented many match-fixing cases in his Television program Telegol. Ulueren has also stated in an interview that he received threats from Diyarbakırspor due to his statements about Diyarbakırspor deserving to be relegated to the second division. Serhat Ulueren is believed to be a fan of Turkish giants Galatasaray, although never stating this on his show. Recently a group of Fenerbahçe fans angrily protested against Serhat Ulueren on the Bağdat Avenue, İstanbul. These protests were made following Ulueren's decision to invite confesser Cihan Oskay to his programme, Cihan Oskay made controversial claims about Fenerbahçe and Aziz Yıldırım being involved in match-fixing cases. Fenerbahçe board and its fans insisted that Ulueren acted unfairly and partially, as well as stating that Ulueren didn't ask for a response from Fenerbahçe based on these claims.



Recently Ulueren has been criticized due to the unfavoured and heated arguments that usually take place in his weekly programme Telegol. The television ratings have even decreased due to the unnecessary fall outs. Serhat works alongside: Ziya Şengül (a former player for Fenerbahçe and Turkey), Gökmen Özdenak (former striker for Galatasaray and Turkey), Adnan Aybaba (brother of a former Beşiktaş J.K. player), Sabri Ugan (presenter and commentator for Startv) and former Turkcell Super League referee Cem Papila. Serhat Ulueren is a close friend of fellow Startv journalists Süleyman Rodop (who has worked with Ulueren for about 18 years) and Ertem Şener (also a soccer commentator).



At this present day; Serhat Ulueren works for Kanaltürk TV and presents Telegol and Son Kale which usually attract a high number of viewers each week.

Gavurunu bulabildim...;)Kusura bakmayın dostlar...;
)
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Her haberin,konunun altına kadro yapan arkadaşlara gelsin.......



o zaman kadro yapalım hemen:



------zapata-----

sabri--neill-transfer--çağlar

--------cana---------

---transfer----culio---

transfer-----------arda

------baros--------
 
Cevap: Pino Floryayı Terketti !



Serhat Ulueren

From Wikipedia, the free encyclopediaJump to: navigation, search

This article needs attention from an expert on the subject. See the talk page for details. WikiProject Turkey or the Turkey Portal may be able to help recruit an expert. (December 2008)



Serhat Ulueren (born 1968 in Istanbul, Turkey) is a sports reporter and journalist,[1] a native of Turkey. Serhat Ulueren started his journalism career in 1992. He is currently the director of Turkish football programme Telegol, screened every Sunday evening on Startv. Ulueren is highly respected and regarded person in Turkey due to his honesty and balanced opinions, recently Ulueren has documented many match-fixing cases in his Television program Telegol. Ulueren has also stated in an interview that he received threats from Diyarbakırspor due to his statements about Diyarbakırspor deserving to be relegated to the second division. Serhat Ulueren is believed to be a fan of Turkish giants Galatasaray, although never stating this on his show. Recently a group of Fenerbahçe fans angrily protested against Serhat Ulueren on the Bağdat Avenue, İstanbul. These protests were made following Ulueren's decision to invite confesser Cihan Oskay to his programme, Cihan Oskay made controversial claims about Fenerbahçe and Aziz Yıldırım being involved in match-fixing cases. Fenerbahçe board and its fans insisted that Ulueren acted unfairly and partially, as well as stating that Ulueren didn't ask for a response from Fenerbahçe based on these claims.



Recently Ulueren has been criticized due to the unfavoured and heated arguments that usually take place in his weekly programme Telegol. The television ratings have even decreased due to the unnecessary fall outs. Serhat works alongside: Ziya Şengül (a former player for Fenerbahçe and Turkey), Gökmen Özdenak (former striker for Galatasaray and Turkey), Adnan Aybaba (brother of a former Beşiktaş J.K. player), Sabri Ugan (presenter and commentator for Startv) and former Turkcell Super League referee Cem Papila. Serhat Ulueren is a close friend of fellow Startv journalists Süleyman Rodop (who has worked with Ulueren for about 18 years) and Ertem Şener (also a soccer commentator).



At this present day; Serhat Ulueren works for Kanaltürk TV and presents Telegol and Son Kale which usually attract a high number of viewers each week.

Gavurunu bulabildim...;)Kusura bakmayın dostlar...;
)



Gavur yapıyor abi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt