Pino'ya talip çıktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Pino'ya talip çıktı!


Brezilya'nın Gremio Kulübü, Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan transfer ettiği Juan Pablo Pino'yu renklerine bağlamak için sarı-kırmızılı yönetimle temasa geçti.



Gremio'nun Pino için 3 milyon euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu, Galatasaray Kulübü'nün yeşil ışık yakması halinde resmi görüşmelerin hemen başlayacağı bildirildi.



Kolombiyalı oyuncunun kendisine yapılan teklife sıcak baktığını ileri süren Brezilya basını, "Pino Türkiye'de istediği ortamı bulamadı. Devre arası yapılan transferlerden sonra forma giyme şansı da iyice azaldı. Bu yüzden Galatasaray'dan ayrılabilir" ifadelerini kullandı.



Gremiolu yöneticilerin Galatasaray ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve gelecek cevaba göre hareket edeceklerini kaydeden gazeteler, Teknik Direktör Hagi'nin vereceği kararın transferde etkili olacağını belirttiler.



Brezilya ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün satışa yanaşmaması halinde kiralama formülünü de gündeme getireceği, transfer dönemi kapanmadan Pino'yu almak için her türlü girişimi yapacağı öğrenildi.



Galatasaray'dan yıllık 600 bin euro garanti ve maç başı para alan Pino'nun aynı ücretin verilmesi halinde Gremio'ya gitmesinin sürpriz olmayacağı da bildirildi.



Şu ana kadar sarı-kırmızılı forma altında 13 maç oynayan ve iki gol atan Kolombiyalı oyuncunun Türkiye Kupası'nda da üç maçta üç golü bulunuyor.

Kaynak: Milliyet
 
Cevap: Pinoya talip çıktı!!



Satılması sürpriz olmaz. Aldıkları fiyata yakın bir teklif gelirse hemen satarlar sonrada Pinodan şu kadar kar ettik diye resmi siteden açıklarlar..
 
Cevap: Pinoya talip çıktı!!



Hemen satilmali,müzmin sakatlardan biktim artik,Pino denendi,tutmadi,hatta Barosta satilip yerine Stancu gibi gelecegi parlak ac oyuncu alinmali.
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



Verdiğimiz parayı çıkarıyorsak satılmasına karşı değilim. Bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



Pino ayarındaki bir adam için 3 milyon euro çerez parası.Oynasın,kendisini göstersin 1-1.5 yıl sonra 10 milyon euroya satalım.
 
Pino'ya talip var!



Pino'ya talip var!

G.Saray'ın Kolombiyalı yıldızını transfer etmek isteyen ekibin 3 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Son Dakika Spor - 06:00 | 12 Şubat 201

Brezilya'nın Gremio Kulübü, Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan transfer ettiği Juan Pablo Pino'yu renklerine bağlamak için sarı-kırmızılı yönetimle temasa geçti.Gremio'nun Pino için 3 milyon euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu, Galatasaray Kulübü'nün yeşil ışık yakması halinde resmi görüşmelerin hemen başlayacağı bildirildi.Kolombiyalı oyuncunun kendisine yapılan teklife sıcak baktığını ileri süren Brezilya basını, "Pino Türkiye'de istediği ortamı bulamadı. Devre arası yapılan transferlerden sonra forma giyme şansı da iyice azaldı. Bu yüzden Galatasaray'dan ayrılabilir" ifadelerini kullandı.Gremiolu yöneticilerin Galatasaray ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve gelecek cevaba göre hareket edeceklerini kaydeden gazeteler, Teknik Direktör Hagi'nin vereceği kararın transferde etkili olacağını belirttiler.Brezilya ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün satışa yanaşmaması halinde kiralama formülünü de gündeme getireceği, transfer dönemi kapanmadan Pino'yu almak için her türlü girişimi yapacağı öğrenildi. Galatasaray'dan yıllık 600 bin euro garanti ve maç başı para alan Pino'nun aynı ücretin verilmesi halinde Gremio'ya gitmesinin sürpriz olmayacağı da bildirildi.Şu ana kadar sarı-kırmızılı forma altında 13 maç oynayan ve iki gol atan Kolombiyalı oyuncunun Türkiye Kupası'nda da üç maçta üç golü bulunuyor.



Pino'ya talip var! - Milliyet.com.tr



Pino gidici....
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



eğer böyle 2 hafta oynayıp 15 hafta oynamayacaksa iyide bir teklif gelirse satılabilir ama kalmasını çok isterim
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



Bence pino'yu yollayıp onun yerine volkan şen'i alacaklar ki en doğru karar olur çünkü kazım kazım'da var sağ kanatta ve forvette oynayabiliyor kazım.
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



valllah arkadaşlar pino sadece bu takımda iyi bir yedek olabilir sadece. sezon sonunda ondan daha iyi yerli veya yabancı bir futbolcu alınmalıdır. yabancı oyuncu alıyosak banko oynamalıdır sağ açıkta. yedek kalacak yabancı içinde genç yabancı olabilir (bunun içinde iyi bir araştırma gerek)
 
Cevap: Pino'ya talip çıktı!



Şu anda Galatasarayın en değerli oyuncularından biri olan Pinoyu 3 m € satmak kadar kötü bir mantık olamaz.Geçiniz boş haber:eek:
 
Üst Alt