“Playoff’a girmemiz açısından kazanmamız gerekiyor” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

“Playoff’a girmemiz açısından kazanmamız gerekiyor”


123.PNG

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 26. hafta karşılaşmasında Galatasaray, 14 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’te OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Playoff’a girme açısından oldukça büyük öneme sahip karşılaşma öncesinde Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Müge Erdem, oyuncularımızdan İrem Naz Topuz, Özge Kavurmacıoğlu ve Merve Uygül, Galatasaray Televizyonu’ndan Deniz Gülen’e açıklamalarda bulundu.

Takımımızın Genel Menajeri Müge Erdem, OGM Ormanspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, “Öncelikle dün akşamki REYER Venezia karşısında müthiş bir galibiyet aldık ama bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Çok ciddi bir şekilde çalışmalarımıza devam edip İtalya’da 22 sayılık fark yokmuş gibi oynamamız gerekiyor. Şimdilik bu maçı kenara koyduk. Cumartesi günü lige dönüyoruz. Ormanspor ile Ahmet Cömert’te maçımız var. Playoff’a girmemiz açısından önemli bir maç. Kazanmamız gerekiyor. Herkes de bunun bilincinde” diye konuştu.

Hafta sonunda oynanacak mücadele için taraftarımızı salona davet eden Müge Erdem, “Dün salonda müthiş bir atmosfer vardı. Maça gelen bütün taraftarlarımızın ayaklarına sağlık. Ahmet Cömert küçük bir salon, orayı doldurabiliriz. Taraftarlarımız tatil gününde bizi yalnız bırakmazlarsa çok seviniriz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Genç oyuncularımızdan İrem Naz Topuz, hazırlıkların lige döndüğünü belirtirken, “Ormanspor maçı bizim oldukça önemli. Playoff’a kalmamız için kazanmamız gerekiyor. Bunun farkındayız. Çalışmalarımız devam ediyor. Maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Oyuncularımızdan Özge Kavurmacıoğlu, Ormanspor ile oynanacak karşılaşmanın önemine değinerek, “Çok iyi bir galibiyet aldık. Farklı kazanmamız çok iyi oldu ama önümüzde çok önemli bir lig maçımız var. Bu maç Playoff’a girip giremeyeceğimizi belirleyecek. Avrupa’dan aldığımız enerjiyle yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Merve Uygül ise “Dün akşam çok güzel bir galibiyet aldık ama o maçı orada bıraktık. Cumartesi günü mutlaka kazanmak istiyoruz. O maçı kazanıp Playoff’u garantilemek istiyoruz. Sonrasında da final maçına odaklanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: galatasaray.org
 
Üst Alt