Podolski: "Bu derbileri özleyeceğim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Podolski: "Bu derbileri özleyeceğim"


kba8JD.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Derbi mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulunan ve sezon sonu Galatasaray'dan ayrılarak Japonya'nın yolunu tutacak olan Lukas Podolski, Fenerbahçe'nin performansını sert bir dille eleştirdi.


İşte Poldi'nin maç sonu açıklamaları;

"Herkes gördü ki rakibine göre en az 3 gömlek daha iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Rakip kalede gol arayan taraf Galatasaray idi.Ama günün sonunda sıfır puan aldık ve maçı kaybettik. Ne acı ki karşımızda oyunu kazanmayı düşünmeyen bir takım vardı. Bu da bizi çok üzüyor."

'Hiç kazanmayı istemeyen bir takımla oynadık'

"Hiç kazanmayı istemeyen ve düşünmeyen bir takıma karşı oynadık, kaybettik! Tekrarlıyorum ki, 2.lig, 3.lig takımları ile oynadık. Onların performansı bile böyle değildi. Bence futboldan anlayan herkes her şeyi ve bu gerçeği görmüştür."

"Daha iyi oynadık ama futbolda gol atınca kazanıyorsun. İnsan böyle bir takıma karşı kaybedince bunun üzüntüsünü yaşıyor."

Bu derbileri özleyeceğim'

"Bu derbileri özleyeceğim. Bir galibiyetle veda etmek isterdim. Bende taraftarları çok seviyorum. Galibiyeti düşünüyordum. Puan tablosunda bir üst sıraya çıkmak için kazanmamız gerekiyordu, olmadı. Teknik direktörler taktiği verir oyuncular uygular. Teknik direktör taktik vermek, oyuncular bunu uygulamakla yükümlüdür."

'Galatasaray'ın huzurlu olması lazım'

Alman yıldız, "Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşması adına neler yapılmalı" sorusuna, "Bu takım Türkiye'nin, Avrupa'da ve dünyada en çok tanınan takımı. Herkes bu kulübün tarihi ile gurur duymalı. Galatasaray'ın harika bir taraftarı ve stadı var.Kulübün Sakin ve huzurlu olması gerekiyor. 2 yılda 5 hoca değişti." cevabını verdi.

'Umrumda değil'

Ayrıca Podolski, "Volkan sence çok vakit geçirdi mi?" sorusuna ise şu yanıtını verdi:

"Hiç umrumda değil. Kaybettikten sonra kalecinin yatması ya da gerisi önemli değil."

Metin Karabaş / Fanatik


PORTAL HABERİ
 
Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşması adına neler yapılmalı" sorusuna, "Bu takım Türkiye'nin, Avrupa'da ve dünyada en çok tanınan takımı. Herkes bu kulübün tarihi ile gurur duymalı. Galatasaray'ın harika bir taraftarı ve stadı var.Kulübün Sakin ve huzurlu olması gerekiyor. 2 yılda 5 hoca değişti." cevabını verdi
 
Geldiği günden beri kupa finalinde fener maçı ve içerde benfica maçı hariç çok böyle üst düzey oynadığını hatırlamıyorum ne koşar ne pres yapar hoca forvet koyar 2 stoper arasında sıkılıp orta sahada top alır çirkeflik konusunda hakemlerin görmemesi büyük şans yoksa 2-3 maçta net kırmızı kart görmeliydi tabi çirkeflik yapar takım için mücadele etmez kısacası garip bir arkadaş o derbileri özler de biz o derbileri hiç özlemeyeceğiz çünkü kupa finali hariç hiçbir maçta bir şey yapamadı ve dursun özbek sayesinde de derbi kazanamaz olduk ve bu arkadaşa denk geldi
 
yürü git twitterda ise basla

Çok doğru bir noktayı söylemişsiniz gitsin twitter, instagram da reklam yapmaya devam etsin 2-3 foto koyup rakipler puan kaybedince laf çaksın bizim taraftar da bir güzel yesin adam rakiplere laf çakıyor ertesi maç yerden kalkacak gücü yok bir de üstüne bizi rezil ediyor bir an önce kurtulmalıyız
 
Üst Alt