Podolski Mart'ta Gidebilir İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Podolski Mart'ta Gidebilir İddiası!


podolski-vissel-kobe-de-anlasma-tamam--8645371.Jpeg

Lukas Podolski'nin gelecek sezondan itibaren Vissel Kobe'de forma giyecek olması Japonya'da da geniş yankı buldu.


Gamba Osaka'nın 28 yaşındaki sol beki Hiroki Fujiharu, "Dünyaca ünlü futbolcuların buraya gelmesinin harika bir şey olduğunu düşünüyorum. Onunla karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ona karşı sıkı oynayacağız" ifadelerini kullandı. Gamba Osaka - Vissel Kobe maçları 7 Temmuz ile 9 ya da 10 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Köln'de Lukas Podolski ile beraber oynamış Tomoaki Makino da bu transfer hakkında yorumlarda bulundu. Şu anda Urawa Reds takımında forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, "Sol ayağıyla çektiği şutlardaki topun hızını başka yerde görmedim. Onunla karşılaşmayı dört gözle bekliyorum" diye konuştu.

Öte yandan Japon basınında yer alan haberlerde Podolski transferiyle ilgili ilginç bilgiler ve iddialar da yer aldı. Podolski transferinin temmuzda gerçekleşmesi için anlaşıldığı ama Podolski'nin bu ay içerisinde de Vissel Kobe'nin yolunu tutabileceği kaydedildi. Yıllık 8 milyon Euro kazanacak olan Podolski, J-League'in en çok kazanan futbolcusu olacak.

Japon basınına konuşan bazı Kobe yöneticileri Podolski'nin buraya gelmek için oldukça istekli olduğunu ve transferin de bu sayede gerçekleştiğini belirttiler. Ayrıca Podolski'nin kariyerini Kobe'de bitirmek istediği de konuşuluyor.

Her şey yolunda giderse Podolski, 21 Temmuz'da açılan transfer dönemiyle birlikte forma giymeye başlayacak. Forma giymesi muhtemel ilk maç 29 Temmuz'da Omiya Ardija'ya karşı.

AJANSSPOR
 
Üst Alt