Polat: "Seçim 2012'de olacak!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Polat: "Seçim 2012'de olacak!"


polat3_YHCUN.jpg




Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mali genel kurul öncesinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yazılı basının spor müdürleriyle bir araya gelen Polat, Arda Turan'dan, Türkiye Futbol Federasyonu'na, hakemlerden, muhalefete kadar gündemi değiştirecek ifadeler kullandı.



"GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK"

Mali kurul öncesinde muhalefete meydan okuyan Polat, "Gündemimizde seçim yok. Mali genel kurul’da ibra olduktan sonra oturup sakin kafa ile düşüneceğim. Bazı ağabeylerimiz ile karar alabiliriz. 2012’de seçim olacak. Herkes bekleyecek. 10 yılını doldurmuş her üye başkan adayı olabilir. Eskiden aday bulmakta zorlanırdık. Artk futbolda tüm kötü sonuçlara rağmen adaylar çıkıyor" diye konuştu.



"EN BÜYÜK HATAM FUTBOLU İHMAL ETMEK"

Galatasaray'ın geleceği için büyük işler yaptıklarını da belirten Adnan Polat, "Arda için bize gelen resmi teklif yok. Bir futbolcu gitmek istiyorsa zorla tutamayız. Ekonomik olarak uyarsa gidebilir. Galiba futbolu çok ihmal ettik. En büyük hatam bu oldu. İnsanların rüyalarında göremeyecekleri şeyleri gerçekleştirdik. Ama futbolu unuttuk. Gelecek sezon başarıya aç, paraya tok Oyuncu alacağız. Bir iki yıldız olacak. Futbola daha çok vakit ayıracağım. Mutlaka şampiyon yapmalıyız bu takımı" dedi.



"HAKEM HATALARINDAN EN AZ 10 PUAN KAYBETTİK"


Yayıncı kuruluş ve hakemler hakkında da çok ağır ifadeler kullanan Polat, "Yayıncı kuruluş hakemleri her maçı mükemmel yönetmişler gibi anlatıyor. İnce kıyımlar hep olur ama bu kadar neti daha önce yaşanmadı. Şampiyon olmak için hakemleri de yenmeliyiz. Hakemler, adeta kaderimizle oynuyor. Hakem hataları nedeniyle en az 10 maç puan kaybettik. Eleştiri yapınca hak mahrumiyeti cezası alıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi? Merkez Hakem Kurulu ve Oğuz Sarvan'da eleştiri yapıyor. O neden ceza almıyor? Bizim işimiz eleştirmek ve yorum yapmak. Güvenmediğim kişiye ‘güveniyorum mu’ diyeyim. 25 milyon kitle bizim gördüklerimizi görüyor. Bunu dile getirmezsek suçlu oluruz" ifadelerini kullandı.



"BÖYLE DEVAM EDERSE ÖZGENER'E OY VERMEM"


Kendi maçlarına tecrübesiz hakemler verilirken, Fenerbahçe maçlarına çok tecrübeli hakemlerin verildiğini ifade eden Adnan Polat, "Başkan Mahmut Özgener ile 3 aydır bir araya gelmiyorum. Ona en son, “saha içindeki yönetimlerde hakemleri öyle öğütleki; herkese eşit davransınlar” dedim. Federasyon başkanına güvenmiyorum. Kuralların uygulandığı bir yönetim yok. İlla bağırmam mı lazım? Federasyonu bize patronluk yapsın ve ceza versin diye mi seçiyoruz? Federasyonda değişim olmalı. Bu tutum devam ettiği sürece onlara oy vermem. Her takıma eşit davransınlar. Galatasaray’ın maçlarına genç ve tecrübesiz hakemler veriliyor, Fenerbahçe'ye ise cesur ve tecrübeli hakemler" şeklinde konuştu.



"FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"


Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi. 2006’da şampiyon olduğumuzda, tribünlerden ‘20.45’ sesleri yükseldiğinde bir an kendimi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yerine koydum ve bu durum çok ağır bir şey. G.saray başkanlığı bir aşktır. Rant değildir. 20 sene daha başkan kalmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.



ntvspor..
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



"Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi."

Bunun söyleyen 100 yıllık bir çınarın başkanı. Yazıklar olsun.



Ağız dolusu küfür ediyorum şu anda sana.
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



En buyuk hatam futbol ihmal etmem diyor - her yerde bu lafı kulanıyor kendine zaman kazanmak için ama artık kanmayız başkan ;)
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



Çok ağır lafları hakediyor Adnan Polat. Galatasaray adını bu yaptığı açıklama ile daha da zedelemiştir. Sen böyle devam et gör bakalım 2012'den sonra seni sallayan olacak mı !
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



"FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"[/B]

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi. 2006’da şampiyon olduğumuzda, tribünlerden ‘20.45’ sesleri yükseldiğinde bir an kendimi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yerine koydum ve bu durum çok ağır bir şey. G.saray başkanlığı bir aşktır. Rant değildir.







allah kahretmesin mentaliteye bak
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



Taraftarlarla küs,Yönetim kurulu dağılmış..Bu inat niye..Git kurtulalım senden..İnş İbra etmezlerde tarihe geçersin bir daha..Bide neymiş..Son dakikada kaçırcağıma önceden kaçırmak çok çok iyimiş..Senin vizyonunada sanada..
 
Cevap: Polat: Seçim 2012'de olacak!



abicim aksam aksam sinirim tepeme cikti tansiyonum firladi



ne diyor bu adam arkadas dur diyecek biri yokmu
 
Üst Alt