Polat'tan yıldız transfer müjdesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Polat'tan yıldız transfer müjdesi


Polat'tan yıldız transfer müjdesi



Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sezon sonunda dünya çapında bir yıldız futbolcu transfer edeceklerini söyledi. Kulübün mali açıdan da çok iyi duruma geldiğini hatırlatan Polat, "Bize kredi vermeyen bankalar, şimdi sıraya giriyor. Bu bizim yükselişimizin göstergesidir." dedi. Bir dönem daha koltukta oturmak arzusu içinde olduğunu dile getiren tecrübeli başkan, "Bitirilmesi gereken işler var." açıklamasını yaptı.



Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kaliteli kadrolarını sezon sonunda dünya çapında bir yıldız futbolcu ile takviye edeceklerinin müjdesini verdi. Sarı-Kırmızılı kulübün bankalardan aldığı 70 milyon dolarlık kredi hakkında bir grup gazeteci ile sohbet eden Başkan Polat, "Çok yakında bomba gibi bir transfer açıklayacağız. Bu isim kesinlikle dünya çapında bir yıldız olacak. Bütün Avrupa Galatasaray'ı konuşacak." dedi.



Son dönemde hayata geçirdikleri projelerle de ekonomik anlamda iyi bir duruma geldiklerini ifade eden Adnan Polat, "Eskiden Galatasaray'a kredi vermek için kaçan bankalar şimdi sıraya giriyor. Bunlar sportif ve mali açıdan yükselişimizin önemli göstergesidir. Galatasaray artık ekonomisi ve markası ile korkulan değil, güven timsali olan bir kurum olmuştur. Türk futbolunun Avrupa'ya açılan kapısı olmaya da hem mali hem de sportif anlamda devam etmektedir." şeklinde konuştu. Ligde 4 puan geride oldukları dönemde lider olacaklarını iddia ettiğinin altını çizen Başkan Polat, sözlerine şöyle devam etti: "Sıkıntılı dönem geçirdiğimiz zaman lider olacağımızı söylüyordum ama kimse bana inanmıyordu. Şimdi herkes benim haklı olduğumu gördü. Bu liderliği sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluğu kazanan taraf olacağız. Sakatlıkları süren oyuncularımız da takıma katıldığı zaman bizi kimse durduramaz." Devre arasında iyi bir transfer politikası izlediklerini ifade eden Başkan Polat, "Parayla transferi herkes yapar. Biz bu sezon parasız ama kaliteli transferin nasıl yapılacağını herkese gösterdik. Bundan böyle kendi içimize dönüp altyapımızdaki değerlerimizden faydalanacağız. Galatasaray'ın milyon dolarlarını transfer yapmak için çarçur etme niyetinde değiliz." açıklamasını yaptı.



'GENEL KURUL GÖREV VERİRSE 1 YIL DAHA HİZMETE HAZIRIM'



Başkan Polat, ne zaman görevini bırakacağı şeklindeki bir soruya şu cevabı verdi: "Bitirilmesi gereken işler var. Bir dönem daha başkan olacağıma inanıyorum ama bunun son kararını genel kurul verir. Galatasaray'da görev alınmaz verilir. Görev verildiği takdirde hizmet etmeye hazırım." Bursaspor'un Fenerbahçe'ye karşı oynadığı lig maçını da yorumlayan Adnan Polat, sözlerini şöyle tamamladı: "Bursaspor Türkiye Kupası'ndan haksızlığa uğrayarak elendiğini düşündüğü için lig maçına çok daha iyi konsantre olmuş. Çok iyi bir mücadele ettiler ve haklı bir galibiyete imza attılar. Böylece uğradıkları haksızlığın intikamını da almış oldular."



Galatasaray, Avrupa mesaisine başlıyor



UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İspanya'nın A. Madrid takımı ile karşılaşacak olan Galatasaray'da futbolcular, hazırlıklara bir günlük iznin ardından yeniden başlıyor. Sarı-Kırmızılı takımın, üst üste yaptığı önemli maçlardan sonra teknik direktör Rijkaard, oyuncularına bir günlük izin vermişti. Çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık tutulacak. Antrenmandan önce de Rijkaard, basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.



A.Madrid, İstanbul'a tur için gelecek



Atletico Madrid'in savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Radyospor'da yayınlanan Haber Özel Programı'na telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Ligdeki mağlubiyetten dolayı morallerinin bozuk olmadığını ifade eden Ujfalusi, "Hem lig maçında hem de Galatasaray maçında oyunun hakimi bizdik. İstanbul'a moralli geliyoruz. Seyirci baskısı, atmosfer bizi etkilemez. İstanbul'dan turu almış olarak ayrılacağız." dedi. ZAMAN



HACI HASDEMİR İSTANBUL

24 Şubat 2010, Çarşamba

Zaman
 
Cevap: Polat'tan yıldız transfer müjdesi



Dün NTVSPOR'daki spor servisi programında duydum, google'a yazdığımda tek çıkan haber buydu. İnşallah yalan değildir :D
 
Cevap: Polat'tan yıldız transfer müjdesi



Seçimle alakalı olabilir. Başkan seçilirsem şunu alıcam mı dicek acaba :)
 
Cevap: Polat'tan yıldız transfer müjdesi



Deco diyorum başkada bişey demiyorum ;) nedense bu sezon ciddi bi şekilde Deco transferi beklentim var hayırdır inşallah :D:D:D
 
Cevap: Polat'tan yıldız transfer müjdesi



Başımız önde gezdik Özhan Canaydının sayesinde,üzüldük,kahrolduk hatta...

Ama öyle bir hava getirdi ki bize Başkan,inanmaya başladık,stadları doldurmaya başladık,store'de forma satışları patladı,taraftar desteğini fazlasıyla vermeye çalışıyor,bunun sebebi teşvik eden yönetimimizdir,süper projelerle kulübümüze hayat vermeye devam ediyor,sonuna kadar destekliyoruz...
 
Üst Alt