Portekiz'de Olay Var! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Portekiz'de Olay Var!


Portekiz Milli Takımı'nda Ricardo Quaresma ile Miquel Lopes arasında fiziksel müdahaleye kadar giden bir tartışma yaşandı.



7.jpg




EURO2012'de Çek Cumhuriyeti'ni eleyerek yarı finale yükselen Portekiz'de Ricardo Quaresma ile Miguel Lopes arasında yaşanan gerilim dolu dakikalar gündeme bomba gibi düştü!

Basına açık yapılan antrenmanda kendisine sert girdiği gerekçesiyle Miguel Lopes'e büyük bir tepki gösteren Quaresma, takım arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Lopes ile Quaresma arasında yaşanan ve neredeyse yumruklaşmaya kadar giden tartışma sonrasında teknik direktör Paulo Bento antrenmanı sona erdirdi ve iki futbolcu ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Quaresma ve Lopes'i yana yana getirip barıştırmak isteyen Bento'nun bu çabasına Ronaldo ve Pepe de destek verdi ancak bu plan yerini bulmadı. 500 kadar Portekizli taraftarın da izlediği antrenman alanının kısa bir süre içerisinde boşaltılması da dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan olaylar sonrasında bir açıklama yapan Ricardo Costa, "Quaresma ve Lopes arasında yaşanan olay önemsiz ve bu durumu büyütmemek gerekir. Antrenman sırasında bu tarz durumların yaşanması gayet normal ve iki futbolcu da topa sahip olmak için bir mücadele veriyor. Biz futbolcular her zaman kazanmak ve iyi olmak için oynarız ve bu durum zaman zaman bu tarz durumları da beraberine getirir" dedi.
 
Cevap: Portekiz'de Olay Var!



Turnuva başından beri bir türlü kameraların göstermediği q7 ekrana çıkmak için yapmıştır haklı adam adamı yedek klübesinde 1 kere bile çekmediler :D
 
Cevap: Portekiz'de Olay Var!



Pis çakmış ama :)

[video=youtube;GBcLLF1b8hA]https://www.youtube.com/watch?v=GBcLLF1b8hA&feature=player_embedded[/video]
 
Cevap: Portekiz'de Olay Var!



Son çağrılışı milli takıma . Hiç bir yere zerre katkısı yok. Yeteneği çok ama katkı ''0'' kendi kendini patlatan topçulardan.
 
Üst Alt