Portekiz'den Erzik ve Çakır'a Suçlama | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Portekiz'den Erzik ve Çakır'a Suçlama


Euro 2012 yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak olan Portekiz’de, “A Bola” ve “Record” gazeteleri Cüneyt Çakır’ın bu maça atanmasını ‘Portekiz’e tuzak kuruldu’ şeklinde duyurdu.



851272-14448868-640-360.jpg




Portekiz medyası Cüneyt Çakır’ın bu maça verilmesine büyük tepki gösterirken sadece Çakır’a değil Şenes Erzik’e de suçlamalarda bulundu. İddialara göre UEFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik ve İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Maria Villar araları çok iyi olması nedeniyle bu karşılaşmaya bir Türk hakem atandı.



Ayrıca haberlerde Şenes Erzik’in UNICEF’te de danışmanlık görevini yürüttüğünün altı çizlirken Çakır’ın yine bu nedenle UNICEF’in forma reklamı verdiği Barcelona-Chelsea maçına atandığı hatırlatıldı. Portekiz medyası, Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde Terry’nin kırmızı kart gördüğü ve Drogba’nın ceza sahasında düşürülmesine sessiz kalmasını da Çakır’ın üzerindeki şüpheyi arttırdığını belirtti.



Portekiz’den Erzik ve Çakır'a suçlama - Euro 2012 2012 - Futbol - Eurosport
 
Cevap: Portekiz'den Erzik ve Çakır'a Suçlama



Çakırı çekemiyorlar.. Ligde söveriz ama Avrupada destekleriz.



Aynı eleştiriyi Chelsea tarafıda yapmıştı. UNİCEF diyorlardı.
 
Cevap: Portekiz'den Erzik ve Çakır'a Suçlama



Portekiz medyası, Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinde Terry’nin kırmızı kart gördüğü ve Drogba’nın ceza sahasında düşürülmesine sessiz kalmasını da Çakır’ın üzerindeki şüpheyi arttırdığını belirtti.



Şaka mı bu? Yenilirlerse bahane hazır demek ki..
 
Cevap: Portekiz'den Erzik ve Çakır'a Suçlama



Aptal herifler akılları sıra hakemi baskı altına alıp kendileri lehine yönettirecekler.Lan ne embesil adamsınız.
 
Üst Alt