Porto ve Ajax Scoutlarından Abdülkadir'e Tam Not | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
thumb.php

Alanyaspor maçında attığı golle Trabzonspor'u üç puana taşıyan Abdülkadir Ömür, kendisini izleyen Porto ve Ajax scoutlarının dikkatini çekmeyi başardı


Trabzonspor'un yıldızı her geçen gün parlayan oyuncusu Abdülkadir Ömür’ün yükselen performansı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

Habertürk' ün haberine göre, Trabzonspor'un Alanyaspor ile oynadığı maçı izlemek için Türkiye’ye geldikleri ortaya çıkan Porto ve Ajax kulüplerinin scout ekipleri genç oyuncuya hayran kaldılar. Gösterdiği performansı ve galibiyeti getiren şık golünü notlarının arasına alan iki kulüp yetkililerinin, Abdülkadir’e tam not verdikleri öğrenildi.

Abdülkadir’i büyük bir keyifle izleyen Porto ve Ajax yetkililerinin önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlandıkları iddia edildi. Henüz gelişimini tamamlamadığı için Abdülkadir’e gelen teklifleri reddeden Trabzonspor yönetiminin, Porto ve Ajax'tan teklif gelmesi halinde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.
 
İki ligde tam bu adama uygun patlamayı yaparsa çok rahat şekilde üst seviyeye geçer bu takımlardan tabii öncelikle Ts'den kurtulması lazım.
 
Üst Alt