Potter: "Taraftarlar harikaydı ve oyuncular mental olarak kazandı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Potter: "Taraftarlar harikaydı ve oyuncular mental olarak kazandı"


ostersunds_tan_galibiyet_yorumu_h12448_a1927.jpg

Östersunds Teknik Direktörü Graham Potter, Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu.


Cesurca oynadıklarını söyleyen Potter, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. İlk yarıda muhteşem oynadı ve sahada cesaretliydik. Bunu üst düzey bir takıma karşı yaptık. Taraftarlar harikaydı ve oyuncular mental olarak kazandı” dedi.

Potter Galatasaray’ı eleme ihtimallerine ise, “İstanbul’da çok zor bir maç olacak. Daha biten bir şey yok. İyi hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Goalbien
 
Dakika 88 civarıydı, Kanal D kameraları tribünleri gösterdiğinde taraftar ayakta gururla takımını alkışlıyordu.. İnanın tüylerim diken diken oldu..

Bir an gözlerimi kapattım 2005 yılına gittim.. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında Liverpool taraftarları ile göz göze geldim.

İnançlı olmayı satın alamazsınız. Taraftar ile sahadaki futbolcuları sanki görünmeyen bir bağ ile birbirine bağlandığına tanıklık ettim.

Tebrik Ederim Potter kardeş sizleri ama büyük iş başardığınızı düşünmeyin.. Çünkü biz size rakip olacak kadar inançlı ve kazanma hırsı olan bir takım değildik..
 
Üst Alt