Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım"


Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım"

talya Teknik Direktörü, eğer ülke içersindeki futbola katkısı olacaksa EURO 2012'ye katılmamalarının kendisi için sorun olmayacağını açıkladı.



189283hp2.jpg




Bir kez daha şike skandalı ile çalkalanan İtalya'da milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli, gerekirse EURO 2012'den çekilebileceklerini belirtti.



Domenico Criscito'yu ismi şike skandalına karıştığı için EURO 2012 kadrosuna almamasına rağmen Leonardo Bonucci ve Gianluigi Buffon'u isimleri şikeye karışmasına rağmen kadroda tutan Prandelli ağır bir şekilde eleştirilmişti.



Rai Sport'a açıklamalarda bulunan Prandelli, "Ülke futbolunun iyiliğine olacaksa EURO 2012'den çekilebiliriz. Benim için sorun olmaz. Hayatta futboldan daha önemli şeyler var. Birileriyle savaşmaktansa oturup tartışmayı tercih eden biriyim. Şu an sadece futbola odaklanmaya çalışmamıza rağmen bize başka şeyler dayatılıyor." ifadelerini kullandı.



Balotelli'nin EURO 2012 sırasında ırkçı tezahüratlara maruz kalması durumunda taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekleyen Prandelli, "Eğere böyle birşey olursa yedek kulübesindeki herkes sahaya girecek." şeklinde konuştu.



Kaynak
 
Cevap: Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım"



Cemaati suclasan daha akilli strateji olurdu. Hic bilmiyorsunuz bu isleri.
 
Cevap: Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım"



İtalya'yı ele geçirmek için oyun bunlar, siz daha uyuyun.



Dar ağacında olsanız bile unutmayın ki, tek sözünüz İtalya olacak...!
 
Cevap: Prandelli: "Gerekirse EURO 2012'ye katılmayalım"



italya çekilirse bizi çağrıcaklarmış beyler :asd:
 
Üst Alt