Premier Lig'de Çağlar Fırtınası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
A Milli Takım’da muhteşem bir performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Leicester forması giyen 23 yaşındaki stoper, Daily Mail’in yaptığı ‘Sezona en iyi başlayan oyuncular onbirinde yer aldı.

5dab9421ae298b7e62f71656

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’nin formasını giyen Çağlar Söyüncü, sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. İstikrarlı performansını sürdürmeye devam eden 23 yaşındaki stoper, son olarak EURO 2020 Elemeleri’nde Türk Milli Takımı’nda partneri Merih Demiral ile birlikte Arnavutluk ve Fransa maçlarında kendisine hayran bırakmıştı.

Her geçen gün adından söz ettiren milli futbolcu, son dönemdeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Van Djik ile birlikte...

Genç savunmacı, Ada’nın önde gelen gazetelerinden Daily Mail’in analizine göre sezona en iyi giriş yapan oyuncular arasında ilk 11’de yer aldı. Çağlar’ın partneri ise Liverpool’un süperstarı Virgil van Djik oldu.


5dab93daae298b7e62f71654
 
Devre arasında City'e gidecek söylentileri var. Umarım gerçekleşir. Guardiola gibi bir hocayla çalışmak seviye atlatır Çağlar'a.

Açıkçası City’nin ona ihtiyacı var. Otamendi ve Stones beklentilerin altında oynuyorlar. Çağlar gidip direk 11 oynar. Ama sorun şu ki bence Leicester satmaz. Sezona iyi başladılar ve iyi futbol oynuyorlar. Defansları Çağlar’ın da katkılarıyla çok sağlam bir görüntü veriyor. Çok büyük bonservis ücreti vermeleri lazım ki,75 milyon pound ve üstü, Leicester satsın.
 
Arsenal ve Manu kariyer baltalar. Spurs dağılmaya aday. Chelsea desen yeniden yapılanmaya çalışıyor. Leicester'dan ayrılıp gittiğine değeceği bir City ve Liverpool var. Farazi konuşuyorum City transfer etse, Laporte ve Stones'u kesmez Pep. Futbol ve yönetim anlayışı da fazla muhafazakar. Çalışması zor bir adam. Diğer yandan Liverpool'da Matip'i de Lovren'i de keser. Gomez var ama onu da rotasyona gönderebilir. Formayı aldığında partneri van Dijk, bekler Alexander-Arnold ve Robertson. Bu takımların hepsi istese, koşa koşa Liverpool'a giderim ben olsam.
 
Acayip övulen Merihten daha iyi oyuncu çağlar.Her iki ayağını da çok iyi kullanıyor Merih gibi şovmen olmadığı için bizim millet böyle adamları çok sevmez ama İngilizler epey beğeniyor.

Caglar bir de daha akilli bir stoper. Ayaklarina da cok hakim, teknigi falan da iyi. Az biraz daha sert oynarsa EPL capinda muazzam bir stoper olur
 
Caglar bir de daha akilli bir stoper. Ayaklarina da cok hakim, teknigi falan da iyi. Az biraz daha sert oynarsa EPL capinda muazzam bir stoper olur

Bizim de acilen böyle yerli oyuncuları kapmamız lazım.Fatih terim senelerce futbol direktörlugu yaptı ve hakim olması gerekiyor oyuncu havuzuna.Bir turlu yararlanamadık şu işten
 
çağların artık takımdan önce hoca seçmesi lazım

iyi bir hocayla ancak bir üst seviyeye çıkabilir

şu anki seviyesini yukarı çıkaracak iki hoca var klopp ve guardiola

umarım guardiolanın yanına gider
 
Üst Alt