Prof. Dr. Mehmet Helvacı'dan Farklı Sneijder Yorumu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Prof. Dr. Mehmet Helvacı'dan Farklı Sneijder Yorumu!


725502.jpg

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR- Galatasaray Eski 2. BAşkanı Mehmet Helvacı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.


Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Helvacı'nın röportajın önemli satır başları:


'Tereddütlerim var...'


"Transferler kötü değil, ama çok ta iyi olduğu konusunda tereddütlerim var. Gomis’in yaşı var ama transferi değerlendirirsek kötü bir transfer değil. Kesin olmayan ve konuşulan rakamlar var. Galatasaray bunu zamana yayacaktır ve bu sebeple büyük bir yük altına gireceklerini düşünmüyorum. Galatasaray bu oyunculardan yararlanamazsa o zaman sıkıntı çıkabilir. Belhanda yaşı itibari ile daha genç. 4 senelik sözleşme düşünülüyor ama katkı sağlayamaz ise sıkıntı olabilir"


Farklı Sneijder yorumu!


"Sneijder’in geçen sene ortaya koyduğu performans sebebiyle tartışılıyor. Ondan önceki senelere bakıldığı zaman geçen sezon çok daha kötüydü ama daha önceki sezonları göz önüne alırsak, her oyuncu gibi o da milli takımda oynamak isteyecektir. Bu sezon iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. En azından geçen seneden daha üstün bir performans sergileyecektir. Tartışılmaması gereken bir oyuncu Sneijder ama geçen sezon ki performansıyla eleştirilebilir"


'Bu gelirin bir miktarı da Riva’dan karşılanacaktır...'


"Satılan oyuncuların karşılığı tüm transferleri karşılamaya yetmez. Sonuçta bir gelir lazım. Bu gelirin bir miktarı da Riva’dan karşılanacaktır ama çok büyük miktarların karşılanacağını zannetmiyorum. Galatasaray’ın bu sezon yaptığı transferler yapılması gereken transferlerdi. Böyle oyunculara takımın ihtiyacı vardı. Aşağı yukarı 980 milyon TL gibi rakamları söylemiştik. Daha sonrasında belirttiğimiz şekilde açıklandı. Riva’da kural şu. Üst üste 5 sene zarar ederse, şirketin yönetimi imtiyazlarını kaybeder. Benim söylediğim bu. Böyle bir tehlike var. Sportif A.Ş’nin kara geçebilmesi içinde kar elde etmesi lazım. Bu bakımdan çok kritik bir mesele. Zamana yayılarak borçların ödenememesi durumunda Galatasaray’ı güzel günlerin bekleyemeyeceğini de söylemeliyiz. Herhangi bir devir söz konusu değil. Çeşitli aşamalar ve kararlar alınması gerekiyor. Marka hakkında ya da Galatasaray Genel Kurulu’nda böyle bir kararlar alınmadı. Böyle bir karar yok. Bu tamamen bir dedikodu ve hukuktan anlamayan insanların yaptığı gerçek dışı bir beyandır"


YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.
 
Son düzenleme:
Üst Alt