PSG Başkanı El-Halifi'ye Rüşvet Soruşturması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

PSG Başkanı El-Halifi'ye Rüşvet Soruşturması


FIFA tarafından Dünya Kupası yayın haklarını alan beIN Sports'un da yönetim kurulu başkanlığını yapan Katarlı El-Halifi'ye yayın haklarını kazanma sürecinde rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı. Halifi'nin eski FIFA Genel Sekreteri Valcke'ye rüşvet verdiği iddia ediliyor

PSG Başkanı Nasır el-Halifi ve eski FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke hakkında FIFA Dünya Kupası yayın haklarını kazanma sürecine rüşvet karıştırmak nedeniyle soruşturma açıldı.

İsviçre Federal Savcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Dünya Kupası yayın haklarını alan beIN Sports'un da yönetim kurulu başkanlığını yapan Katarlı El-Halifi'ye yayın haklarını kazanma sürecinde rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldığı ifade edildi.

El-Halifi'nin eski FIFA Genel Sekreteri Valcke'ye rüşvet verdiği iddia ediliyor.

Açıklamada, Valcke'ye de FIFA'nın Dünya Kupası yayın haklarını medya kuruluşlarına verilirken rüşvet aldığı iddiasıyla soruştuma açıldığı belirtildi.

Fransa'nın PSG Kulübü bu yıl yaptığı yüksek bonservis bedelli trasferlerle adını duyurmuştu. El-Halifi, Barcelona'dan Neymar'ı 222 milyon euroya PSG'ye transfer etmişti.

Kaynak: NTV
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
UEFA'nın vereceği kararda etkisi olur belki

Elbet olacaktir. Qatar su an futbolseverlerin, ozellikle de batili futbolseverlerin gozunde seytan. Blatter ve rusvet davasinin faturasi Qatara kesildi. Neymar olayi da cok tepki cekti.

Ben aslinda Qatarlilarin 2026 veya 2030 Dunya Kupasini Turkiye'ye vermek istediklerini dusunuyorum. Bakalim UEFA ve FIFA Qatarlilarin etkisini sindirebilecek mi.
 
bu nasıl habercilik lan her satırda kelimelerin yerini değiştirerek aynı şey yazılmış

Hahahaha bunu da haber diye bizlere yutturmaya çalışıyor... Sanırım biri twitterdan bir cümle yazmış. Sözde haberciler de altını doldurmak için her cümlede bir kaç kelime değiştirmişler. Maalesef Türkiye'de spor haberciliği budur yani. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyor.
 
Bu adama hiç bişey yapamazlar isterse fifayıda satın alır uefa yı da. Adam resmen toschak geçiyor herkesle helede ffp ile. Koskoca dünyaca ünlü beinmedia grubunun sahibinden bahsediyoruz. Gerekirse ülke kurar lig yapar


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Son düzenleme:
Üst Alt