PSG, Fernando'yu Almakta Kararlı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

PSG, Fernando'yu Almakta Kararlı


5c46a445ae298b805a7b77df

Rabiot'u kadro dışı bırakan, Verrati'nin de de sakatlanmasıyla zorda kalan Paris Saint Germain, Galatasaraylı futbolcuya yeniden göz dikti. Cim-Bom'un bu transferden 6-7 milyon euro kazanabileceği dile getirildi.

Paris Saint Germain'in Fernandoaşkı yeniden alevlendi. Paris ekibinin 19 Ocak'ta ligde Guingam'ı 9-0 yendiği maçta sakatlanan Marco Verrati'nin durumunun ciddi olması, Brezilyalı futbolcuyu yeniden gündeme getirdi.

Adrien Rabiot'u Barcelona ile anlaştığı için kadro dışı bırakan PSG, orta alandaki boşluğu gidermek için Fernando'da karar kılmış ama daha sonra iş askıya alınmıştı. Hedefleri büyük olan Paris Saint Germain'in, Verrati'nin ağır sakatlığı sonrasıGalatasaray'a cazip bir teklif getireceği belirtildi. Sarı-kırmızılılara Fernando için en az 6-7 milyon euroluk bir bonservis teklifinde bulunulacağı öğrenildi.

Giderse savunma

Galatasaray'da da Fernando'nun ayrılması sonrası planlar yeniden şekillenecek. Buna göre kalan iki kişilik yabancı kontenjanını hücum hattına kullanacak olan Cim-Bom, Fernando'nun gitmesi durumunda orta alana değil savunmaya takviye yapacak. Teknik kadronun Belhanda'yı Ndiaye ile bu bölgede kullanmaya sıcak baktığı böylece Alan için de yer açılmış olacağı bildirildi. Fernando konusunda PSG'nin kararlı olması, bonservis pazarlığında sarı-kırmızılıların elini güçlendirecek gibi görünüyor.

Milliyet
 
20m eurodan aşağı kurtarmaz sayın psg liler. heryere para saçmayı biliyorsunuz. 20m euro dediğin nedirki, mbappenin haftalık maliyeti nasıl olsa
 
PSG 300 milyon euro'ya Neymar'ı alır bize geldi mi cimrilik yaparlar 3 Milyon euro teklif ne komedi gibi ne farkı var Fernando'nun Neymar'dan? En az 30 milyon euro isteriz.
 
Şimdi satılırsa, ki sanmıyorum, yerine Donk geçer ve Celil onun yedeği olur. Transfer olmaz yerine. Ben buna iyi veya kötü diyemem. Ama olur da sene sonunda satılırsa çok iyi olur.
 
Üst Alt