PSG, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olursa Neymar Real Madrid'e Gidecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

PSG, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olursa Neymar Real Madrid'e Gidecek


PSG başkanı Naser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmaları halinde Neymar'ın Real Madrid'e transfer olmasına izin verecek.

3EPO8A.jpg

Neymar, hala Real Madrid'in 1 numaralı transfer hedefi olmayı sürdürüyor. Neymar'ın da istediği bu transferin gerçekleşmesi içinse tek bir şart bulunuyor.Goal'ün edindiği bilgilere göre PSG, sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile tamamlarsa, Neymar'ın Real Madrid'e gitmesine izin verecek.

PSG başkanı Naser Al-Khelaifi, Brezilyalı yıldıza Avrupa zaferi yaşamaları halinde İspanya'ya dönmesine izin vereceğinin sözünü verdi.Son haftalarda Neymar, yakın çevresine İspanya'ya dönerek, Santiago Bernabeu'da olmak istediğini söylüyordu.222 milyon euro karşılığında Barcelona'dan ayrılarak PSG'nin yolunu tutan Neymar 23 karşılaşmada 24 kez rakip fileleri havalandırdı.Real Madrid ise Neymar'ı, Cristiano Ronaldo'nun halefi olarak görüyor.

Neymar'ın hayalini kurduğu Ballon d'Or ödülünün son sahibi Cristiano Ronaldo, Aralık 2017'de, "Madrid'de olmak, Ballon d'Or kazanmanıza yardımcı oluyor. Real Madrid, büyük bir futbolcunun tüm isteklerini karşılayabilen bir kulüp." açıklamalarında bulunmuştu.Neymar, sezon sonunda PSG ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşarsa belki Ballon d'OR kazanabilir.Böylece çocukluğunda hayalini kurduğu, hatta 20 günlük deneme süresi geçirdiği takımın formasını giyebilir.
 
Neymar isteseydi en baştan Real'e giderdi zaten, Barca'yı tercih etti o dönem.

Neymar ile ilgili isteğim bu şımarık hareketlerinden sonra, kısa sürede Sivasspor'a kadar düşmesi. Onun kadar hırbosunu tarihte bile pek görmedim.
 
Real en büyük hatayı Mbappe yi şu piyasada çerez parasına almayarak yaptı. Bütün fransız basını onu söylüyor


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt