PSV Takip Başlığı - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

PSV Takip Başlığı


Hollanda Süper Kupa maçında PSV Eindhoven, ezeli rakibi Ajax'ı 4-0 yenerek 10. kez Hollanda Süper kupayı müzesine götürdü. Karşılaşmada 2 gol atan genç futbolcu Madueke, yıldızlaştı.
 
Mohamed Ihattaren, Monaco ile gorusmelere baslamis. Sezon sonu bedavaya gitmesini istemedigi icin PSV bu transfere onay verdi. Sanirim bir kac milyon euro anca alacaklar.
 
Benfica'nın yarı bütçesine sahip olmalarına rağmen iyidiler bence, hocanın yaptığı gereksiz değişiklikler olmasa da çözerlerdi maçı.

Gakpo gibi öngörülemez bir adam kalacağına Madueke kalmalıydı zira Madueke sonrası Gakpo'nun mantıklı hareketi yok.
 
Davy Pröpper (30 yasinda) futbolu biraktigini acikladi. Sebep olarak futboldan biktigini ve hayatta futboldan daha onemli seylerin oldugunu, artik eskisi gibi zevk alamadigini soyledi.

Enteresan.
 
Hollanda ekibi PSV sezon sonunda teknik direktör Roger Schmidt'in ayrılacağını açıkladı.

PSV Futbol Direktörü John de Jong, "Geçtiğimiz haftalarda iyi iletişim kurmuştuk. Roger ile devam etmeyi umuyorduk ama o sezon sonu ayrılmak istediğini söyledi. Bizim için üzücü ama amacımız değişmeyecek. Bu sezon kazanabileceğimiz kadar başarı elde etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.
 
Hollanda ekibi PSV sezon sonunda teknik direktör Roger Schmidt'in ayrılacağını açıkladı.

PSV Futbol Direktörü John de Jong, "Geçtiğimiz haftalarda iyi iletişim kurmuştuk. Roger ile devam etmeyi umuyorduk ama o sezon sonu emekli olmak istediğini söyledi. Bizim için üzücü ama amacımız değişmeyecek. Bu sezon kazanabileceğimiz kadar başarı elde etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.
adımızın geçmesi bile yetmiş emekli olması için şaka gibi gerçekten :D :D
 
PSV taraftarlarının yorumlarına baktım da çok üzüldükleri söylenemez. Schmidt'in futbolundan keyif almamışlar. Yeterince zamanı varken takımı yükseltemedi diyorlar.
 
PSV, Ajax'ı 2-1 mağlup edip 10 yıl sonra Hollanda Kupasını kazandı.

️ 23' Gravenberch
️ 48' Gutierrez
️ 50' Gakpo

PSV, 2012'den bu yana ilk, tarihindeki 10'uncu Hollanda Kupası şampiyonluğunu elde etti.
20220417_204920.jpg
 
Üst Alt