Quaresma Fenerbahçe'de mi ? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Quaresma Fenerbahçe'de mi ?


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FENERBAHÇE SONUNDA BOMBAYI PATLATTI !



Futbola Sporting Lizbon Altyapısında başlayan, genellikle vatandaşı Cristiano Ronaldo ile aynı mevkiide yer aldığı için, oyun stilleri ve hızları ile kıyaslanan Ricardo Quaresma'yı sene sonuna kadar KİRALIK olarak renklerine bağladı.



Ricardo Quaresma, sağ ayağını daha iyi kullanabilmesine karşın sağ kanadın yanında çoğunlukla sol kanatta oynayan bir futbolcu.



2003 yılında FC Barcelona'da oynayan Ricardo Quaresma, Barcelona'ya geldiği yıldan bu yana Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymektedir. Daha sonra Porto'ya transfer olan Ricardo Quaresma, Sporting Lizbon'un altyapısında yetişmiştir.



Fenerbahçe'ye gelmeden önce, hem Porto, hem de Portekiz Milli Futbol Takımı'nda oynamaktaa olan Ricardo Quaresma, Porto'da sahaya çıktığı 87 maçta 16 gol atmayı başarmıştır.



Porto'nun şampiyonluğunda önemli rol sahibidir. 2008-2009 sezonunda 23.4 milyon avro karşılığında İnter'e transfer olan Ricardo Quaresma, 2008-2009 sezonunun 2.yarısında Chelsea de kiralık oynamıştır. Geçtiğimiz yaz tekrar İnter'e dönmüştür.



QUARESMA, SENE SONUNA KADAR KİRALIK OLARAK FENERBAHÇE'NİN FUTBOLCUSUDUR.

SÖZLEŞMEDE OPSİYON MADDESİ OLUP OLMADIĞINI İSE SÖZLEŞME DETAYLARI ELİMİZE GEÇTİĞİNDE YİNE İLK SPORYAZARLARI.COM'DAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ !





Sporyazarlari Haber : SON DAKİKA: QUARESMA KİRAlIK OLARAK FENERBAHÇE'DE !
 
Cevap: Quaresma Fenerbahçe'de mi ?



Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında 'Biz en büyüğünü alacağız' şeklinde açıklama yapmıştı.



Burada Nihat Özdemir başka bir şey kastetmiş bence,siz yanlış anlamışsınız..:asd::asd::asd::asd:
 
Cevap: Quaresma Fenerbahçe'de mi ?



Aldıllarsa hayırlı uğurlu olsun ama kimi aldıkları beni ilgilendirmez.

Takımım almış 3 puanı, izlemişim Canerimin şovunu peşine Keitamın şovunu keyfim yerine gelmiş, gerisi beni ilgilendirmez.
 
Cevap: Quaresma Fenerbahçe'de mi ?



Şu söyleyeceklerimde en ufak kıskançlık yoktur,en objektif duygularımla yazıyorum.



Quaresma iyi oyuncudur,iyi futbolcudur demiyorum,dikkat.Lincoln gibi o da iyi oyuncudur.Inter'e Chelsea'ye Barcelona'ya gitmesini sağlayan Portekiz Ligi'ndeki futboludur,milli takımdaki değil.E Portekiz Ligi ile bizim ligin futbol olarak yakından uzaktan alakası yok,bizim lig biraz daha Serie A'yı andırıyor,e bu adam zaten İtalyan futboluna ayak uyduramadı,sertliğe gelmiyor,mücadeleci bi yapısı yok,bilemiyorum.Fenerbahçe'nin ayakta durmasını sağlayan savaşan oyun yapısına ters kaçar Quaresma.Hele solda oynarsa o Fenerbahçe'nin sol tarafı felç olur.Ben bu kadar konuşurum konuşurum kimse beni iplemez,doğaldır,çünkü kötü taraflarını söyledim,iyi tarafları yok mu ? Elbette var.Quaresma ülen bu,boru değil ama benim söylediklerim de boru değil.İyi düşünülmeli bu transfer.
 
Cevap: Quaresma Fenerbahçe'de mi ?



Sevdiğim oyunculardan bizde keşke olsun dediğim oyuncuların başında gelir.Ama bizim ihtiyacımız yok fenere gelirsede çok üzülmem ligin kalitesi artar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt