Quique Wolff: "Türk koç, ‘Tanrım başka gol yemeyelim’ diye dua ediyordu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Quique Wolff: "Türk koç, ‘Tanrım başka gol yemeyelim’ diye dua ediyordu"


34865_719555.jpg

ESPN yorumcusu Quique Wolff
, Bayern Münih'in 5-0 kazandığı Beşiktaş maçını yorumladı. Wolff, Şenol Güneş için şok sözler kullandı. İşte Wolff'ün Bayern-Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları.

İşte o sözler;


“Beşiktaş tecrübeli gibi görünse de bu seviye için çok yaşlı bir takım. Domagoj Vida yavaş bir oyuncu. Atıldığı ana kadar Beşiktaş’ın en kötüüydü. İçinde yer aldığı her pozisyonda savunmanın dengesini bozdu. Vagner Love hala teknik olabilir ama bu seviye ona fazla. Bu kadar oynaması zaten bence sürpriz”

“Beşiktaş, Bayern Münih’i geçebileceğine inanmadığı için sanırım Cenk Tosun’un yerine o kalibrede bir oyuncu almak yerine Vagner Love’ı transfer etmeyi tercih etmiş.”

“Türk teknik direktör ürettiği ofsayt formülünün işe yaramadığını bir türlü görmek istemedi. Ofsayt taktiği Beşiktaş’ın canını her pozisyonda acıttı. Zaten çok yaşlı olan Beşiktaş, bir de eksik kalınca 60’dan sonra iflas etti.”

“Türk koç, 2-0’la Vagner Love ile stoperi değiştirirken ‘Tanrım başka gol yemeyelim’ diye dua ediyordu bence. Türklerin teknik direktörü bu kadar yaşlı oyuncuyu sahaya sürerken acaba ne düşünüyordu? 3-0 geride olan takımın sol bekini çıkarıyor. Sağ bekini sol beke çekip sağ beke takviye yapıyor. Bu değişiklik bana teknik adamın aklındakinin ‘Daha fazla gol yemeyelim de ne olursa olsun’ dediğini düşündürtüyor.”

“Bayern hiç zorlanmadan maçı 5-0’a getirebiliyorsa biraz zorlasa acaba ne olurdu? Almanlar, İstanbul’a güzel bir turistik gezi yapacaklar. Ben de bir kez gitmiştim, güzel camilerin, güzel yemeklerin muhtemeş bir boğazın olduğu şehri gezmek onları mutlu edecek.”

Tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş’ın mağlubiyeti Alman basınında geniş yer buldu.
 
Şenor noldu basın toplantısında ağlayamadın ananın liginde olsa basardın yaygarayı


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt