R. Dilmen: "Tudor ile Fatih Terim'i yan yana koy, Fatih Terim 6-7 puan fazla alır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

R. Dilmen: "Tudor ile Fatih Terim'i yan yana koy, Fatih Terim 6-7 puan fazla alır"


[h=2]"İlk yarının sonunda Galatasaray'ın..."[/h]"Tudor'un en büyük şanssızlığının Fatih Terim'in milli takımda olmaması olduğunu düşünüyorum. Kim gelirse gelsin, Fatih Terim dışarıdaysa o konuşuluyor. Lig şu an bitse Galataray ikili averaja göre şampiyondur. Tudor, ciddi bir kumar oynadı. 'Ben yeneyim, geçeyim.' dedi. Savunma yapması olmayan bir takımla çıktı. 'Geçen hafta 5 attım. Çif forvetle çıkayım ve yeneyim.' diye düşündü. Galatasaray'ın Başakşehir gibi bir takıma bu kadro ile çıkması normal değil. Bu maçı yenmeye değil, fark atmaya gitmiş. Beşiktaş'ın puan kaybını değerlendirmek istemiş. Sezonu bitirme maçı oynamak istedi ama kaybbeti. Muhtemelen Beşiktaş'a yenilse de sezonu lider tamamlar. Tudor ile Fatih Terim'i yan yana koy, Fatih Terim 6-7 puan fazla alır. İlk yarının sonunda Galatasaray'ın lider olacağını düşünüyorum. Galatasaray'a bek ve biraz daha ileri gideyim, stoper de gerekiyor. Dursun Özbek'in devre arasına kadar olağanüstü durumlar olmazsa Tudor ile yola devam edeceğini düşünüyorum."
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
La bu şeytan kılıklı yavşak Fatih Terim'i bize tekrar kakalattığına göre bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı...
 
11-12 sezonunda Muslera Eboue Ujfa Semih Hakan Melo Selçuk Emre Engin Baros Elmander kadrosuyla 12. haftayı Terim 22 puanla geçmiş. Şike sürecinden etkilenen Fener 25 puanla lidermiş. BJk ortalarda yok. Lig bu kadar zorlu değildi. İlk maçta da İBB'ye 0-2 kaybetmiş. İlk haftalarda zorlama bir 4-3-3 denemiş pek tutmamış.

12-13 sezonunda aynı haftada yine 22 puan toplamış. Hatta 12. hafta Arena'da 35 bin kişinin izlediği maçta Karabük'e 1-3 mağlup olmuş.

O iki sezonla bu sezonun rakipler açısından zorluğunu kıyaslamayı da size bırakıyorum.

Terim'e büyük saygım var. An itibariyle Tudor ile kıyaslanmaz ve Tudor bazı maçlarda akıl almaz işler yaptı ama uyduruk sallamalar yapmak yerine, bir yerleri köpürtüp hoca üzernde baskı yaratmak yerine Rıdvan efendinin 2 tuşla şu istatistiklere ulaşması gerekir.
 
Şu kadro ile fb trabzon ve başakşehir maçından 1 puan çıkardı Tudor

Terim olsa çok çok daha fazla puan çıkarırdı bu maçlardan ...
 
Tudorun sacmalamasinin azizle ilgisi olabilir mi arkadaşlar hakikatten bu herifin bu kadar sacmalamasinin izahını bulamıyorum. Bir hoca bu kadar rezil kepaze edemez bir takımı. Bir sabote durumu olabilir
 
Üst Alt