Radamel Falcao: "İki hedefimiz kaldı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Radamel Falcao: "İki hedefimiz kaldı"


Falcao: "Şu an için %100 değilim. Dakikalar oynayarak daha iyi forma geleceğimi düşünüyorum. Forma giydikçe durumum iyiye gidecektir.

Falcao: "İki hedefimiz kaldı. Bu iki kupanın da en önemli favorisiyiz. Her geçen gün daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Umarım en sonunda bu iki kupada da zafere ulaşacak taraf biz oluruz."
 
Laf degil icraat bekliyoruz. Paralari cukkalamayi biliyosunuz. Aldigin maasin hakkini veremezsin bu saatten sonra zira seni avrupa icin almistik. En azindan zararin neresinden donersek kardir hesabi gollerine basla Falcao.
 
Bugün PSG'de oynasa yarım ayak 2 golü vardı. Kalite adam ama bizim takımın genel portföyünde Diagne'den farklı görünmüyor maalesef. Garibim bir tane Lemina arkaya oynayınca hevesle koşuyu attı, onda da çok yüksekten gelince kaleci aldı. 10 gün 1 maçta safi kalitesiyle bir zahmet fark yaratmasını bekleyeceğiz artık.
 
Bazen hani çok istersin ya.
Böyle 20 yaşında ki gibi delice sabahlara kadar eğlenmek.
Saat 2 gibi pilin bitip yatağı düşünürsün ya.

Falcao da aynısı.
Deli gibi goller atmak istiyor ama vücut bitmiş.
Adele kaldırmıyor daha, bir yerde patlak veriyor.


Gscimbom mobil
Simdi bunu 3 sene sonra yasadigi sakatliga mo bagladin? Bokunu cikarmayin birseyin. Adam girer girmez selcuktan felan daha fazla top kapti ( iststistiklere bak). Sen takim olarak önde mi oynuyorsun suc bunda diye karar verdin
 
Diagne’ye teneke bağlanırken, Falcao gelme muhabbetleri yapılırken

“Diagne’yi sevmem ama söylenildiği kadar da kötü forvet değil. Bizde öyle bir forvet arkası hattı var ki Falcao gelse bile bir bok yapamaz”

Dediğimde bayağı saydıran olmuştu :)

Akıl var, mantık var. Ne onyekuru, ne belhanda, ne feghouli asist özelliği olan oyuncular değiller. Hatta hiç alakaları bile yok. Bu sene aldığın Emre, Adem, Babel de değil.

Kadronda tek (uyum sağladığında) asist özelliğini yapan Garry’i gönderdin. Tek asist yapabilecek adam biraz Seri’e. O da bu haliyle ne kadar yapabilir. Öyle rezil bir kadro planlandı ki, gol atacak adam alıyorsun ama arkasındaki isimler besleyici değil. Forvet arkası isimleri skorer alıyorsun, forvetin dinamik değil statik.
 
Üst Alt