# Radamel Falcao | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5020713.jpg


Monaco’da bulunan futbolcunun bir sezonuna 5 milyon euro kiralık bedeli istendi. Ancak Galatasaray, bunun 2-3 milyon euro civarına indirilmesini istedi. Sarı-kırmızılılar, çapraz bağ ameliyatı geçiren Falcao’nun raporlarını da talep etti.

Galatasaray’da, Burak Yılmaz’ın ayrılmasının ardından düşünülen flaş forvet transferinde Radamel Falcao ismi ortaya çıktı, sarı-kırmızılı taraftar büyük heyecan yaşadı. Ancak Galatasaray’ın transfer konusunda aceleci davranmadığı, şartların oluşmasını beklediği ifade edildi.

Böyle pahalı bir ismin takımda forma giymesinin zor olması nedeniyle Cim-Bom yönetimi bir strateji belirledi. Buna göre, Galatasaray futbolcuyu sadece kiralama yöntemiyle transfer etmek istiyor. Ancak sarı-kırmızılılar, Monaco’nun Falcao için istediği 5 milyon euroluk kiralama bedelini fazla buldu. Monaco bu rakamı 2-3 milyon euro gibi bir fiyat aralığına getirirse transfer için düğmeye basılacak.

Kolombiyalı golcünün sağlık durumu da sarı-kırmızılıları yakından ilgilendiriyor. Oyuncunun son 2 sezonda yaşadığı sakatlıklar, Galatasaray Yönetimi’nin mesafeli davranmasına neden oldu. Cim-Bom, çapraz bağ ameliyatı geçiren Falcao’nun raporlarını da menajerinden istendi.

Sarı-kırmızılılar, bu iki koşullarının karşılanması durumunda Falcao için düğmeye basacak ve Kolombiyalı golcünün Galatasaray’a transferi için çalışmalar hızlanacak.

Milliyet

Galatasaray’da Radamel Falcao Sesleri!
 
Dursun yine bazı gazetecileri yemleyip ortaya karışık transfer haberleri yaptırıyor.Ben dursuna şu saatten sonra kızmam bu haberlere inanan salak taraftarlara kızarım.
 
Taraftar umarim yaz döneminde Ibra olayinda oldugu gibi ayni hatayi yapmaz.

Yalan oldugu ortada. Alacaklarini karsilayamayiz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
 
Eski günlerine dönme ihtimali heyecan verici ama 2 senedir o kadar berbat durumda ki yeteneklerini ameliyatla aldırmış gibi.
 
galatasaray-golcunun-kraliyla-soz-kesti_x_8239183_87.jpg

Sarı-kırmızılılar, iki kez Avrupa Ligi gol kralı unvanını elinde bulunduran Kolombiyalı futbolcu için Fransız kulübüne kiralama teklifinde bulundu.

AMK GAZETE / Ulaş SOYTÜRK

Galatasaray bomba transfer yapmak için kolları sıvadı. Golcü transferinde geniş bir listede çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, bu kez Monaco ile sözleşmesi devam eden Radamel Falcao için harekete geçti.

Galatasaray, sezonu Chelsea’de kiralık olarak tamamlayan Kolombiyalı futbolcuya ve Fransız kulübüne teklif yaptı. İki cepheden de olumlu görüş gelmesi yönetimin yüzünü güldürürken, transferin gerçekleşmesi konusunda da umutları arttırdı.

Bir dönem piyasa değeri 60 milyon Euro’ya kadar çıkan Falcao, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı forvet, “Kötü günler yaşıyorum. Galatasaray’ın teklifi beni mutlu etti. Ölmediğimi göstermek için iyi bir fırsat olabilir” diyerek sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı. 2018’e sözleşmesinin sürmesine rağmen Monaco’nun, Falcao’yu yeni sezonda da kiralamaya sıcak baktığı belirtiliyor. Kolombiyalı oyuncu, Porto ve Atletico Madrid’de Avrupa Ligi gol kralı unvanını kazandı.

FALCAO’NUN KARİYERİ:

KULÜP MAÇ GOL

River Plate 93 36
Atletico Madrid 90 70
Porto 87 72
Manchester Unt. 29 4
Monaco 22 3
Chelsea 12 1
 
İlk uçağa atla gel hemen. Ben de ilk uçağa atlayıp gelir hava limanında karşılarım.

HEMEN GEL ÇOK ACİL GEL ÇOK ÇABUK GEL
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt