rafael benitez | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

rafael benitez


Karşı hamle - Fotomaç



Rijkaard'ın gönderilmesi yanlıştı, Hagi'nin gelmesi daha bir yanlıştı. Artık önümüzdeki sezon için Galatasaray'ın yanlış teknik direktör seçme hakkı yok.



Kişisel fikrim Liverpool'da son dönemlerinde ciddi şekilde başarısız olan, İnter'i batıran, her zaman acaip acaip kadro seçimleri olan, taktiksel anlamda yetersiz, kariyerinde pek de başarılı transferler yapmış sayılmayacak Benitez olabilecek en yanlış teknik direktör adaylarından biridir.



Bence tek başına önümüzdeki sezon başarı şansımızı %60 düşürür.Camiada Benitez gündemi yaratmaya çalışmak umarım her zaman olduğu gibi art niyetli bir Fotomaç haberinden ibarettir.
 
Cevap: Rafael Benitez



aman benitez bizden uzak olsun ngog gibi adamları doldurur takıma sonra harbi harbi düşeriz.:(
 
Cevap: Rafael Benitez



Benitez birsey yapamaz, adam liverpool da kac milyon dolar harcadi ve cogu kotu transfer... Teknik acidan iyi ama hem isteyecegi para hemde yabanci oldugu icin alinmamasi lazim.
 
Cevap: Rafael Benitez



Oh be Allahtan kaynak fotomaç, aman bizden uzun dursun..Bize yapılanma yapacak hoca lazım..Bu kafa ile gidilirse bir kaç sene toparlanamayız. Benitez yapılanmamı yapar hayır,Beli bir bütçe iste.Gün kurtarmak için transferler yapar.Haginin onbirin ben dahil herkez eleştiriyor..Yanlız sizlere birşey söylemek istiyorum benitez her maça farklı onbir ile çıkar..Öyle bir yapısı var.
 
Cevap: # Rafael Benitez



Florya'nın tek patronu olacaksa, Adnan Polat'da olmayacak tabi, Benitez çağ atlatır. Ama 1 sene fln yapılanmaya kim sabreder onu bilemem. Çünkü takımdan gitmesi gereken, en az 10 adam var. Ve en az da 6-7 adam gelmeli.
 
Cevap: # Rafael Benitez



benitezi bile beğenmiyoruz işte bizim sorunumuz.....bu forumunda .oku çıktı.....
 
Cevap: # Rafael Benitez



Benitez, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş İnteri ne duruma düşürdü bizide küme düşürür artık, Adnan Polat ve ekibi amaçlarına ulaşır
 
Cevap: # Rafael Benitez



Inter'le kimyaları uyuşmadı. Bu onun kötü bir teknik direktör olduğunu göstermez.

Valencia ve Liverpool'la kazandığı başarılar ortada. Yine de Rijkaard'dan sonra Galatasaray'a daha farklı ne katabilir? diye düşünüyor insan.
 
Cevap: # Rafael Benitez



Başarılı olacağı varsada Medya kargaları taraftarın sabır sınırlarını zorlar ve 10 milyon euro tazminat ile ocak yını görmez.
 
Cevap: # Rafael Benitez



Türkiyede başarılı olması hayal.



Yabancı hoca aranıyosa Magath ve ya Van Gaal olabilir. En güçlü adayım Felix Magath.
 
Cevap: # Rafael Benitez



Ya bize Uefayı kazandırır inanılmaz başarılar yakalar , ya da kulubu borç batağına sokuk ligten duşurup kulubu batırır , öyle biri Benitez :)



Ben olabilir diyorum .
 
Cevap: # Rafael Benitez



Yabancı hoca Ralf ragnick Van gaalde olabilir.



Hoffenheim ve Az örnekleri yabana atılacak örnekler degil
 
Üst Alt